Вие сте тук: Начало

хижа "Чаирски езера"

от Анонимен 10 Apr 2018 05:14

На 07.09.-събота посетихме хижата,но беше затворена. Изглежда хубава масивна сграда. Езерата са заблатени. Най-хубавото езето е на 15 мин път зад хижата.

xижа Пашалийца

от Анонимен 09 Apr 2018 11:26

Прекрасно място, което обаче явно е обречено да отиде в историята - типична картина за България... Преди две години се опитах да стигна дотам, но се отказах малко след района на параклиса, защото се притесних за окачването на колата си. Няма път дотам, няма как да отидат туристи, оттам няма как да има финанси Още ...

хижа Конгур

от Анонимен 09 Apr 2018 04:48

Благодарности към новите хижари Илка и Георги! Често, топло и гостоприемно. Вкусна храна и топла вода.Такова ухаещо спално бельо не помня на друга хижа.Браво !Благодарим ви!

xижа Кашана

от Анонимен 08 Apr 2018 01:00

Да, хижата е изгоряла и не е ремонтирана, но може да се спи там, до хижата има няколко други сгради, в едната живеят хижарите, в другата ни настаниха нас, в другите две не съм сигурен дали се подслоняват хора или не, ние бяхме в едната която е с 6 легла, собсвтена баня с тоалетна, бойлер, печка на дърва, локално паро, собсвена кухненска част с печка, котлон, посуда, дори телевизор има. До колкото разбрахме от мината са помогнали на хижаря по ремонта тъй като техни хора понякога отсядат там. Чувството, че си на хижа малко липсва, понеже е доста кално наоколо, а условията са неочаквано добри, хижаря е много точен, предлагат храна всякаква по предварителна уговорка (по телефона ми каза, че ако не сме притенциозни ще ни нахранят, което ни беше достатъчно). Когато пристигнахме ни чакаше една тенджера с гореща леща, хляб, козунак, бучка сирене, сутринта бяха направили едно джезве кафе (предложиха и чай), пържени филийки или мекици предложиха - ние си поръчахме 8 филии, получихме около 11-12 - за всичката тази храна ни искаха 15лв общо, което ни се видя безумно малко. Нощувката е 10лв на човек Още ...

xижа Дерменка

от Анонимен 07 Apr 2018 08:39

    Хижата е страхотна!!! Ходихме на 1,2 и 3 април с група 40 деца от Беклемето.
Хижата е невероятна, и много добре обзаведена - компенсирахме лошото време. Искам следващата
пролет да отидем отново!!! Просто е невероятно - стопаните са невероятни! Препоръчвам на всички, които не са я посетили да я посетят!

    клуб "Приятели на природата" при ПГ "Христо Ботев" и ТД "Черноломец" Попово.
Още ...