Вие сте тук: Начало За сайта Информация

Информация

Общи условия

www.bulgarian-mountains.com е сайт за българския планински туризъм.

Ползването на  сайта www.bulgarian-mountains.com е напълно безплатно.

Авторите на сайта не носят каквато и да е било отговорност за съдържанието на сайта www.bulgarian-mountains.com. Съдържанието на сайта включва, но не изключва: коментари, постове във форум, статии както и снимки.

Публикувайки съдържание в www.bulgarian-mountains.com, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство .

Авторските права върху съдържанието в www.bulgarian-mountains.com принадлежат на техните автори.

Потребителите на www.bulgarian-mountains.com се съгласяват, че www.bulgarian-mountains.com не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта материали.

Авторите на сайта не носят каквато и да е било отговорност за пропуснатите печалби, загуби, разходи, загубено време и т.н. в следствия ползване на информация от съдържанието на сайта www.bulgarian-mountains.com.

www.bulgarian-mountains.com  си запазва правото да изтрива коментари, които са в противоречие с настоящите Общи условия, както и коментари, които са написани на латиница.

www.bulgarian-mountains.com  си запазва правото да съхрани IP адреса, от който е изпратено дадено съдържание с цел да окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи.

Публикуването на съдържание в www.bulgarian-mountains.com означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласявате се с тях  и се задължавате да ги спазвате.

За контакт с авторите на сайта моля ползвайте:
Иван Тягов, ivan (AT) tyagov.com, 0884 30 68 76
(сайта не предоставя каквато и да е било информация или услуги по резервации, за това се свържете със самата хижа)