Вие сте тук: Начало

Най-новото

xижа Дерменка

от Анонимен 19 Sep 2019 09:34

024910021 или 0888004203

xижа Дерменка

от Анонимен 18 Sep 2019 06:02

Може ли актуален телефон на хижата - последните посочени не са актуални.

xижа Дерменка

от Анонимен 18 Sep 2019 05:51

Здравейте, предоставеният телефон не отговаря на хижата. Вдига жена с категоричен отговор:имате грешка

xижа Дерменка

от Анонимен 17 Sep 2019 05:21

На пръв поглед всичко изглежда нормално,гледката е хубава, мястото е поддържано,но дойде ли време да се сблъскаш с хижаря и персонала, състоящ се единствено от възрастни мъже, чието отношение е неприемливо,нагло и грубо, впечатлението ти се променя.
След преход, човек би искал да отдъхне, да хапне и да се наслади на духа в планината, което явно в хижа "Дерменка" се разбира по друг начин.
Следобед голяма група от хора на средна възраст превзе стловата във всеки един смисъл, оглушаващо силна музика, викове, танци, цяла "програма", но не това е най-дразнещото в историята, а че след всяка молба да намалят музиката от нас и останалите гости в хижата, тази така развеселена група от хора отвръщаше офанзивно и дори усилваше музиката още повече. И да, хижарят не се различаваше от тях. Да не говорим, че се повдигаха неудобни намеци от персонала към момичетата
Още ...

xижа Дерменка

от Анонимен 17 Sep 2019 05:04

Крайно неадекватно управление на хижата от страна на хижаря. В ситуация, където една група хора прави голям оборот те имат абсолютен контрол върху силата на музуката. Превръща се в кръчма. Останалите хора, които може би желаят да си починат не им се слуша нечии друг банкет и свинщини. Това не е място за почивка, а хижарят изобщо не е загрижен за интереса на някой който "не прави оборот".

Още ...

Facebook Like Box