Вие сте тук: Начало

Екопътека "Бяла река"

от Анонимен 09 May 2020 05:48

Мястото е спиращо дъха! Уникално красиво, свеж въздух. Заслужава си със сигурност посещението.
На първо място се облечете добре с удобни обувки и спортен екип, пътеката е стръмна на места, но при внимателно ходене няма проблеми. Минават се 5/6 мостчета над реката, които са добре обезопасени, но края на екопътеката приключва на върха на планината и е много стръмно, ние се отказахме, защото ни хвана страха, но и това че стигнахме до там е постижение ☺️
Съветвам всички желаещи, които са с автомобил да го оставят възможно най-рано по пътя, защото е ужасен, бяхме с лека кола и направо ми се ревеше и се молех да не спукам гърнето някъде.
Още ...

хижа Маказа

от Анонимен 05 May 2020 08:23

Последните години поне 5 пъти минавам през ГКПП Маказа, но никога не съм виждал въпросната хижа, къде точно се намира тя и има ли снимка оттам.?

хижа Планинец

от Анонимен 04 May 2020 08:23

Времето в планината е чудно, на моменти леко дъждец, пълно е с берящи левурда из района . Дано скоро разрешат и по хижи да се ходи вече.

xижа Здравец

от Анонимен 17 Apr 2020 09:53

Има ли патрули по пътя към хижата заради коронавируса освен КППтата на изхода на града.

xижа Иван Вазов

от Анонимен 07 Apr 2020 07:26

Да твърдиш че един от най-древните символи на човечеството, е символна омраза, е меко казано глупаво. Това може да се дължи на много неща, но най-често е генетична обремененост, сексуална фрустрация в ранно детство, както и породените от това анална фиксация и личностна деперсонализация. С две думи зле си, образовай се, почети, помисли малко(не е трудно) и опитай пак;) Анадъмо? Още ...

Facebook Like Box