Вие сте тук: Начало

хижа Ястребец

от Анонимен 01 Mar 2018 03:31

Точно защото е хижа и то с лесен достъп, цените не трябва да са хотелски. То в чужбина има по - евтини хижи при същите условия

хижа Ястребец

от Анонимен 01 Mar 2018 01:08

ТОВА Е ХИЖА НО С ДОСТЪП ОТ КАБИНКОВ ЛИФТ И ЗИСОКОПЛАНИНСКИ ДЖИП ЗАЩО НА ВАЗОВ КАТО ГИ НЯМА И ДВЕТЕ НЕ Е ПО-СКЪПО?

xижа Попови ливади

Искам да изкажа голяма благодарност за отбелязването на рождения си ден на хижа "Попови ливади" на 16-17-18-19 февруари (двоен рожден ден с приятел, роден на близка до моята дата).

Както винаги всичко в хижата беше както трябва, без забележки. Тържествената част беше предвидена за събота (17 февруари), но половината група пристигнахме още в петък вечерта в хижата и откарахме до 2 часа през нощта на масата в приказки, хапване и пийване.

В събота всеки потегли, накъдето го влечеше.
Хижа "Попови ливади" е идеална за изходен пункт към Гърция и близките гръцки планини
Още ...

хижа Свежен

от Анонимен 21 Feb 2018 03:08

Посетихме хижата на 6-ти януари 2018г.
Останахме доволни. Стаите, баните, всичко беше чисто и спретнато. Печката бумтеше и в стаята ни беше доста приятно топло. Хижарите бяха гостоприемни и отзивчиви
Още ...

xижа Мусала

от Анонимен 21 Feb 2018 02:58

Малко късно, но да изкажа и аз своето възмущение!
Юли месец 2017г. направихме резервация за нощувка в хижата, тръгнахме с очаквания изградени спрямо написаното в сайта на хижата, но пристигайки там, очакванията ни бяха сринати.
Уви нищо от написаното не беше реално.
Нямаше ток, за наливането на вода ни казаха да повървим 500 метра и ще намерим и се оказа, че всъщност ни изпратиха до течаща река, която вода не е ясно колко е питейна, защото малко по-нагоре от нея ясно личеше, как са изхвърляни строителни отпадъци от строените и зарязани до никъде постройки.
Помещението в което ни настаниха беше изключително мръсно, цялото в паяжини, миришеше лошо
Още ...