Вие сте тук: Начало

Re: ХИЖАР или семейство търся за Витоша

от ivan (Иван Тягов) 20 May 2017 03:01

Колко спешно? Аз не консумирам алкохол и се интересувам от предложението. Но не мога преди края на учебната година, защото съм учител по физическо възпитание. За коя хижа-хотел става дума?

ХИЖАР или семейство търся за Витоша

от Anonymous User (Anonymous User) 19 May 2017 05:18

Търся хора за един хотел-хижа на ВИТОША -СПЕШНО.Трябва да може да готви.Непиещ алкохол човек търсим.

xижа Васильов

от Анонимен 17 May 2017 07:09

Новите хижари Тончо и Теодора от Тетевен са много гостоприемни и мили хора.В самата хижа, навсякъде е чисто и подредено. На посетителите се предлагат бира, готвена храна,скара,пъстърва, овче кисело мляко,сирене и други домашно приготвени вкусотии. Района около хижата е живописен и предлага чудесни места за разходки.
Актуални телефони за връзка с хижата
0894 69 45 86 -Тончо
0889 82 40 81 -Теодора


Още ...

хижа Хайдушки поляни

от Анонимен 15 May 2017 12:33

Горе го пише, но да повторим - има път от село Момчиловци - първо асфалтиран, после черен.

xижа Ехо

от Анонимен 11 May 2017 12:06

В отговор на "Слушай мой човек на Козя стена може с палатка,защото не е в резервата.Има си закони и се спазват!!!Никой не е длъжен да плаща глоби и да се занимава с горските,защото на теб не ти се дават десет лева за нощувка!!На палатка може и в гората!!Табелка има на пътеката,че си в резерват!!!И да няма места,защото хижата лятото е пълна постоянно!!!Хората си правят заявки и местата са запазени!И между другото,когато си посетил хижата лично бях там,по сайтовете много знаете,и в планината сте тръгнали,а дори законите не знаете!! От дъщерята на хижарите!!!"

Уважаема, първо ти препоръчвам валериана - не е нужно да пускаш жлъчка във форум. Второ - не знам какво и кога си спомняш, но във въпросния случай жена нямаше в цялата случка. Трето - спя на палатка ВИНАГИ, за да избягам "планинарите", решили да слушат чалга на 1500 м. надм
Още ...