Вие сте тук: Начало За сайта

xижа Безбог

от Анонимен 19 Jul 2017 10:19

Преди няколко години съм бил на нова година на хижата и тази година(2017) бях на Сплитфест. Персонала е същия. Управителя на хижата също. Няма да го наричам хижар, защото за мен той не е такъв.

Като карахме нова година управителя остави много лошо впечателние
Още ...

xижа Вежен

от Анонимен 18 Jul 2017 09:51

Скоро посетихме хижата. Млада и хитра хижарка ни обслужва но за парите си порциите храна им са направо смешно малки. Пахарче супичка колкото дават в детската градина от 2,50 до 3лв свинско със зеле малка чинийка 4лв кюфте 1,50 а бе направо гладен умираш, ако нямаш достатъчно пари. Като нищо 10-15лв за едно ядене трябва инак на другия ден на баира, ще ви омекнат краката
Още ...

Хижа Беклемето

от Анонимен 16 Jul 2017 11:02

Ние нощувахме преди няколко дена. Цената за една нощувка беше 18 лв, която включва и закуска. Предполагам за повече нощувки може да има отстъпки. Както е казал колегата, най-добре се обадете на телефона на хижата.

xижа Петрохан

от Анонимен 16 Jul 2017 10:04

Редно е да се отбележи, че хижарите са двама - редуват се, мисля, за по около седмица. Този възрастният човечец, на когото ние попаднахме, ме възхити. Изключително хрисим и внимателен човек, беше много всеотдаен. За наша срамота пропуснахме да го питаме как се казва, но поне разбрахме, че не е Фидос.
Така или иначе, благодаря му от името на цялата ни банда за гостоприемството, което ни оказа.
Още ...

xижа Бъндерица

от Анонимен 16 Jul 2017 08:13

много добри впечатления като цяло: условия в стаите,баня,кухня - фантастично вкусна и пак мисля да я посетя с тези хижари . Магдалена, учтива и точна във всяко отношение.

Най-новото
xижа Кашана
xижа Рибни езера
xижа Рибни езера
xижа Грънчар
xижа Рилски езера
Facebook Like Box