Вие сте тук: Начало Форум Мнения и Предложения Модераторите?

Модераторите?

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 16 Jan 2011 12:05 PM

Модераторите?

Има ли модератори тук?Що не трият малко излишния флууд?Като мненията примерно на "туристчето"(което като гледам колко негативизъм има в постовете му-едва ли някога е помирисвало планина) относно това дали имало салам на хижа "Химик",за бълхите едикъде си и т.н. ненужни писания.Най-малкото е неприятно ако трябва човек да си извади някаква полезна информация за дадена хижа да рови с часове из тонове подобна "мнения"(май по-точната дума е "плява").А като гледам подобни постове само предизвикват остри реакции от страна на други потребители и дрязги...

от Иван Тягов последна промяна 27 Oct 2010 08:31 PM

3000

Мерси за подсещането (просто сме го забравили).
Почистихме :)
Иван

[signature]
"Не е важна целта, а пътя до нея ..."
[/signature]

от Anonymous User последна промяна 13 Jan 2011 02:58 AM

3054

Да питам модераторите.Дали няма да е добре дебатите около хижа Делирадев да се заключат за временно-поне докато се уталожат страстите!?В крайна сметка и двете страни изложиха тезите си като гледам и няма какво да се приказва повече-то затова и се премина към някакви полуприкрите заплахи-"кой къде щял да идва",лични квалификации-"кърлежи,мърлежи..." и прочие.
Не знам кой крив,кой прав,да си призная на тая хижа не съм ходил никога,даже я и не знаех къде се намира(просто нямам интерес към Средна гора,предпочитам Стара Планина) та благодарение на тая шумотевица я научих къде се намирала, оти ми стана интересно.
То и друго е интересно-хижата едва ли е чак кой знае колко посещаема-нито е голяма,нито е кой знае кво,нито е на някакво кой знае колко било красиво,било интересно място та да генерира чак толкоз големи дебати.Така че май май целия тоя дебат малко ми мяза съшит с бели конци и май някой има някакви интереси да очерни хижарката.Но както и да е.
При всички положения обаче е дразнещо когато и да влезеш в сайта като речеш да погледнеш кой какво е споделил и къде е ходил да гледаш само на първа страница-делирадев,делирадев,делирадев....одеве гледам някой е пуснал едно огромно писание дето конкурира ферманите на турския султан и "Война и мир" взети заедно-така и го не прочетах.Преди имаше подобна шумотевица около латните мостове и таксата-ама там поне е посещаемо място и е по-разбираемо,докато тая хижа забита на гъзо на картата-кой пък чак толкоз ходи там та се вдига чак пък такава гюрултия...

от Иван Тягов последна промяна 15 Jan 2011 11:54 AM

3055

Здрасти,
Хората са недоволни и споделят, да доста постове са, но ние нямаме намерение да ги премахваме докато те отговарят на "неписаните" правила.

Поздрави
Иван

[b]За да запазим и подобрим приятния вид на сайта, от 18 Март 2007 г. всички коментари и съобщения във форума написани на латиница и/или съдържащи груби и вулгарни изрази ще бъдат изтривани. Молбата ни е "Пишете на кирилица!" и спазвайте добрия тон[/b]

[signature]
"Не е важна целта, а пътя до нея ..."
[/signature]

от Anonymous User последна промяна 15 Jan 2011 01:53 PM

3056

Аз си мисля че целта на тия "колонки" под всяка хижа е да се споделя кой къде е ходил,какво е видял,интересни впечатления,разумна критика,кой какви проблеми е срещнал по маршрута-няма маркировка,заблудил се е,едикоеси не работи,иска предварителна резервация,телефона не е актуален и т.н.
Вместо това сайта Ви се превръща в нещо като плацдарм за очерняне на туристически дружества,хижари и т.н.Не знам по какво се отличавате примерно от колонките под статиите в интернет изданията на вестнниците където вилнеят тълпи озлобени лумпени.Много злоба се лее тук.Нещо което междувпрочем е нетипично за туристи,но пък типично за българския манталитет.
На Ехо имало бълхи,хижаря на Хубавец пребил някой,на Делирадев се посрали от храната и т.н.Вместо да се приказва за актуални телефони за маршрути,за маркировка се приказва за това.После обикновено излиза че нямало бълхи,не биле компютри ами биле компоти и се налага да ходят въпросните хора-стопанисващи да доказват че нямат сестра.Нали не мислиш че при толкоз очерняне и помия която се лее тук всичко е вярно и едно 50% не са скалъпени неща от конкурентни дружества било,бивши хижари,от хора които имат къвто и да било интерес да се очерни и т.н.?
Не знам какво е положението на тая хижа-пак ще повторя-никога не съм ходил там(нямам и интерес да ида) но всичкото това очерняне определено ми се вижда пресилено.

от Иван Тягов последна промяна 16 Jan 2011 12:05 PM

3058

Сайта е такъв какъвто потребителите, който го ползват. Абсолютно не съм съгласен, че "помията" в този сайт е съизмерима с тази в примерно в dnes.bg. Или качеството на коментарите е сходно.

И аз лично се дразня, когато няма конструктивни коментари, но не за разлика от Вас се опитвам да виждам нещата от малко по позитивната им страна и без да съдя и сърдя излишно.

Не знам колко вярни са повечето неща писани в конкретните случай.

В този сайт няма да има цензура (докато се спазват правилата). Колкото до правилния начин за реагиране когато клиент не е доволен от предлаганата му услуга: има КЗП и други структури ...

Редактирах общите условия на сайта, които можете да прочетете на следния адрес:


http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Home/Legal

Лек ден
Иван


[signature]
"Не е важна целта, а пътя до нея ..."
[/signature][url=http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Home/Legal urltitle=http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Home/Legal][/url]

Най-новото
xижа Момина поляна
Facebook Like Box