Айде на Триглав
На мен ми се ходи, но не знам дали няма да работя. Ще следа темата дано някои се навие - успех!
Дай малко подробности-маршрута труден ли е,от къде се тръгва и други подобни???:tongue:
[signature]
[/signature]
Pyrwo izwinqwaite 4e pi6a na latinica. Marhruta ne e mnogo truden, makar 4e 6te goizka4wam za pryw pyt edni priqteli redowno hodqt tam . Ideqta e da se stigne pyrwiqt den do hija triglaw i da se razgledat wodopadite okolo neq a sledwa6tata sutrin da se otprawim kym wyrha . Nie 6te trygnem ot Tyrnowo na 24 mai i 6te sme w selo Tyja okolo 12i 30 na obqd . Na drugiqt den ima wlak ot selo Tyja okolo 6 we4erta . Taka 4e ako 6te nawiti pi6ete wyw foruma da znam kato se obadq w hijata kolko mesta da zapazwam .Aide 4ao i9 dano da se nawiete.
Ей, хора, заблазявам ви и ви завиждам благородно! Мога да ви пожеля (който ще отиде) два хубави слънчеви дни с много емоции!
Приятно прекарване ще пожелая и хубаво време на тези които ще отидат,за мен тези дни ще са работни .Да пишете как сте изкарали:rolleyes:
[signature]
[/signature]
Abe hora ako mnogo wi se hodi a ne mojete da doidete zaradi rabota mojem da otidem wna 26 - 27 ako nqkoi e zainteresuwan da pi6e moje da izmislim ne6to
На 26 и 27, ако е хубаво времето, и аз бих дошъл.Имайте предвид , че поне засега , прогнозите са ,че на 24 май точно в района на Ботев го дават да вали. А не е хич романтично да се тръгне в дъжд.
Ако си съгласен за събота и неделя пиши някакъв меил на endoparasit@abv.bg за да се оговорим .
Преди два дена се върнах от там. Не съм съгласен че маршрута е тежък.Поне не до хижата.Просто е доста дълъг. На върха няма много сняг в момента отделни преспи само.Струва си да се опита :wink:
[signature]
[/signature]
Тъй като за първи път попадам в този форум, да попитам това някакъв чат между познати ли е или може и аз да се включа в разходката? Принципно ми се ходи, но от 1 до 5 май ще сме в Странджа и ако после останат пари и имам време бих дошъл (стига да приемате непознати)
EMI NAVIT SAM HAIDE TRAGVAM :tongue:
[signature]
[/signature]
[blockquote]From Anonymous User:
Хайде да си оползотворим два от почивните дни по 24 май за да опиде на връх Голям кадемлия от южната страна като съоветно преспин ма хижа Триглав [/blockquote]:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Здравейте,
Търся си компания за 1-2 или 5-6 май за Стара Планина, аз съм от Пловдив
[signature]
[/signature]

Айде бе хора на никои ли не му се ходи на Триглав ???