Много съм съгласна с последния коментар!Много голяма част от децата и то специално на българите са ужасно неприятни и невъзпитани и аз съм алергична към тях и ми пречат.Но ако направя забележка на някой родител,че детето му е арогантно,невъзпитано и т.н.,всички ще ме нападнат и ще защитят келешчето.А кучето ме пази когато ходя сама в планината и има смисъл да го взимам със себе си.Да,мога да спя в палатка,но защо да не спя в хижата и да има финансова полза дори от самото ми куче.И за алергичните-може да има стай,в които се допускат кучета и такива,в които никога не влизат,ето едно решение.А в столовата никога няма аз самата да си пусна кучето,защото мога да допусна,че не на всички им е приятно,нека там да е забранено за кучета!Когато кучето е на каишка в обществените помещения на хижата и не се държи агресивно,почистено е и обезпаразитено,не би могло да пречи на никого.Проблемът е,че много хора са невротични и търсят много усърдно за какво да се оплачат и всичко им пречи,но бих казала,че не кучетата,а тези хора с тежки форми на неврози,не са за хижите и планините,а за психотерапия при специалист в града.

Най-новото
xижа Грънчар
xижа Грънчар
xижа Синаница
хижа Каваклийка/стара/
xижа Тъжа
Facebook Like Box