Да питам модераторите.Дали няма да е добре дебатите около хижа Делирадев да се заключат за временно-поне докато се уталожат страстите!?В крайна сметка и двете страни изложиха тезите си като гледам и няма какво да се приказва повече-то затова и се премина към някакви полуприкрите заплахи-"кой къде щял да идва",лични квалификации-"кърлежи,мърлежи..." и прочие.
Не знам кой крив,кой прав,да си призная на тая хижа не съм ходил никога,даже я и не знаех къде се намира(просто нямам интерес към Средна гора,предпочитам Стара Планина) та благодарение на тая шумотевица я научих къде се намирала, оти ми стана интересно.
То и друго е интересно-хижата едва ли е чак кой знае колко посещаема-нито е голяма,нито е кой знае кво,нито е на някакво кой знае колко било красиво,било интересно място та да генерира чак толкоз големи дебати.Така че май май целия тоя дебат малко ми мяза съшит с бели конци и май някой има някакви интереси да очерни хижарката.Но както и да е.
При всички положения обаче е дразнещо когато и да влезеш в сайта като речеш да погледнеш кой какво е споделил и къде е ходил да гледаш само на първа страница-делирадев,делирадев,делирадев....одеве гледам някой е пуснал едно огромно писание дето конкурира ферманите на турския султан и "Война и мир" взети заедно-така и го не прочетах.Преди имаше подобна шумотевица около латните мостове и таксата-ама там поне е посещаемо място и е по-разбираемо,докато тая хижа забита на гъзо на картата-кой пък чак толкоз ходи там та се вдига чак пък такава гюрултия...