Аз си мисля че целта на тия "колонки" под всяка хижа е да се споделя кой къде е ходил,какво е видял,интересни впечатления,разумна критика,кой какви проблеми е срещнал по маршрута-няма маркировка,заблудил се е,едикоеси не работи,иска предварителна резервация,телефона не е актуален и т.н.
Вместо това сайта Ви се превръща в нещо като плацдарм за очерняне на туристически дружества,хижари и т.н.Не знам по какво се отличавате примерно от колонките под статиите в интернет изданията на вестнниците където вилнеят тълпи озлобени лумпени.Много злоба се лее тук.Нещо което междувпрочем е нетипично за туристи,но пък типично за българския манталитет.
На Ехо имало бълхи,хижаря на Хубавец пребил някой,на Делирадев се посрали от храната и т.н.Вместо да се приказва за актуални телефони за маршрути,за маркировка се приказва за това.После обикновено излиза че нямало бълхи,не биле компютри ами биле компоти и се налага да ходят въпросните хора-стопанисващи да доказват че нямат сестра.Нали не мислиш че при толкоз очерняне и помия която се лее тук всичко е вярно и едно 50% не са скалъпени неща от конкурентни дружества било,бивши хижари,от хора които имат къвто и да било интерес да се очерни и т.н.?
Не знам какво е положението на тая хижа-пак ще повторя-никога не съм ходил там(нямам и интерес да ида) но всичкото това очерняне определено ми се вижда пресилено.