Вие сте тук: Начало Хижи Пирин xижа Яворов

xижа Яворов

* * GPS кординатите могат да съдържат неточности. Употребата им за ориентир е крайно нежелателна! www.bulgarian-mountains.com не носи отговорност!

Разположена е в м.Поляните на р.Разложки Суходол. Новата хижа е масивна двуетажна сграда с капацитет 70 места със собствени и етажни санитарни възли и бани. Хижата е водоснабдена и електрифицирана, с централно отопление. Разполага с ресторант, бюфет и лафка.
Старата хижа е масивна двуетажна сграда с капацитет 20 места с външни санитарни възли. Водоснабдена е и електрифицирана, а отоплението е с печки - електрически и на твърдо гориво. Има туристическа кухня и столова. Има място за паркиране.
Съседни туристически обекти:
- Хайдушката чешма - 0.40ч.
- Яворова поляна - 1.00ч.
- х.Вихрен /през вр.Вихрен/ - 10.00ч.
- х.Бъндерица - 8.00ч.
- засл.Кончето - 4.30ч.
- х.Предел - 5.30ч.
Пътеките са маркирани.
Изходно място: Гр.Разлог - 5.00ч. пеша по асфалтов път и маркирана пътека.
Снимки: 1)->www.bulgarian-mountains.com, 2)->Диана Тодорова, 3)->Denis
  
Спални места 90
Address
Телефон 0896/688415, 0896/688413
E-mail
Надморска височина (метри) 1740
GPS Северна ширина (градуси) 41.82652
GPS Източна дължина (градуси) 23.37851

Коментари (62)

Архивен коментар.

Gavrilova 21 Apr 2006 06:27 PM

Хижата според мен е най-добрата в Пирин.Хижарят Николай е много отзивчив и точен човек! В хижата има само една стая с две легла и собствен санитарен възел с баня.Там има топла вода винаги, защото на долния етаж е бойлерът. През лятото няма топла вода в санитарните възли по етажите, защото са свързани с някакво общо отопление.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 22 Aug 2006 07:51 PM
Хижата е хубава, но там където бяхме настанени беше доста мръсно, а "чаршафите", явно са били мишена на Ловна дружинка! Хижарят пък беше пиян и неотзивчив. На сутринта, когато вече беше на себе си не можа да даде почти никаква информация за маршрутите от хижата (а те са поне 10), вероятно поради причината, че не ги е вървял нито веднъж.

Архивен коментар.

mp2 22 Nov 2006 09:58 AM
Може би не сте попаднали баш на хижара... Аз лично съм с много добри впечатления, но е и вярно, че повечето ми посещения са били през зимата, когато нещата често са по-различни.

Архивен коментар.

Planinar 31 May 2007 08:19 AM
Хижата е добра, но хижарът в никакъв случай. Отвратителен човек. Изостави в хижата двама туристи, без да ни даде достъп до дърва и без дори да се обади. Също така нямаше и ток в хижата. И на всичкото отгоре на другият ден лъжеше за случилото се предната вечер. Първо се изпусна и каза че били на ресторант до късно вечерта, но после май се усети и смени версията с това, че бил спал горе в неговата стая. Но най-голямата наглост беше когато ми прати заплашителен смс на следващата сутрин.
Ако ходите на тази хижа знайте едно - заради алкохол този човек най-вероятно ще ви зареже и ще ви остави без дърва, а после ще лъже, че не е бил в някоя кръчма, а си е спал горе в стаята.

Архивен коментар.

Planinar 31 May 2007 08:23 AM
забравих само да добавя, че това наше пътуване беше в дните на големите валежи в последната десетдневка на Май месец, когато в западна България имаше големи наводнения и смерчове.
Ние бяхме мокри до мозъка на костите си. Всичките ни дрехи, обувките ни бяха прогизнали и когато ние трябваше да се сушим той ни остави без дърва и ни заряза, обричайки на неуспех цялото ни по нататъчно пътуване, защото не можахме да изсъхнем.

Архивен коментар.

Р.Д 11 Jul 2007 03:21 PM
Хижата - чиста подредена, разположена на прекрасно място с неповторим изглед
Стаите - аз и компанията спахме на втория етаж в стаи с по две легла тераса и собствен санитарен възел с топла вода
Цените - 12 лв. на човек за гореопоменатите стаи (заслужава си парите)
Ресторанта - има супа, салати и всякакъв вид алкохол на нормални цени (супата е 1 лв.)

Архивен коментар.

Стоян 29 Aug 2007 12:00 PM
Здравейте,

някой да разполага с GSM на хижаря че този стационарен тел. не върши много работа.

мерси предварително

Архивен коментар.

Анонимен посетител 13 Sep 2007 05:09 PM
Към 07.2007 беше валиден следният номер: 0896 688 413

Архивен коментар.

Denis 04 Aug 2008 03:42 PM
От Яворов до синаница листва маркировка на много места , а както се разбра от парка не ги еня за това , някои съгласен ли е да доиде смен да я вастановим към края на август

Архивен коментар.

Sanny 29 Aug 2008 05:02 PM
Хижата е супер!
Има няколко реновирани стаи с всички удобства!
пПросто трябва на време да си направиш резервация!
Местността е много красива и си заслужава да отидете там!
Задължително с любимия човек!
Приятно изкарване!

Архивен коментар.

С. С. 30 Aug 2008 07:31 PM
Хижата сия бива и има страхотен изглед . Цените са 15 лв. за стая с две легла и санитарн възел и 10 лв. за стеи с 8 легла . А и цените в ресторанта нормални / бирата е 2 лв /

Архивен коментар.

sudqtaiministera 06 May 2009 08:28 PM
Смятам, че е напълно излишно да коментирам природните дадености на Пирин и географското положение на хижа Яворов. За всички е ясно, че природата е неповторима сама по себе си! Условията и обслужването за съжаление сериозно контрастират с казаното по-горе. Една от визитите ми в Хижата бе през февруари при снежна покривка над 90 см и обилен снеговалеж. След почти пет часово изкачване имахме честа да се озовем в капана на господин хижаря! Появи се два часа след нашето пристигане. През цялото това време бяхме мокри и зъзнехме от студ. Поведението му граничеше с маниакална простащина, примесена с тон на висш командир в НАТО. Добре, че с моя спътник имахме достатъчно смелост да отидем и сами да си вземем дърва от мазето на хижата. По стълбите, вляво от тоалетната ще успеете да го намерите. Там са дървата. Заслужава се да се проведе и проучване къде отиват парите, придобити от спането. Документът, удостоверяващ платена такса дори не е снабден с печат!

Архивен коментар.

иванов 02 Jun 2009 07:35 PM
Хижата е прекрасна,но персонала най

Архивен коментар.

ТРИСТ 04 Jun 2009 02:30 PM
Кой е собственика на хижата ? Защо държат такъв хижар,който отвращава гостите?

Архивен коментар.

иванов 02 Jun 2009 08:23 PM
Хижата е прекрасна,но персонала най вече в лицето на управителя е под всякаква критика.Миналата година посетихме хижата и по съштото Време имаше група младежи мисля че от гр.Кресна.На такава пиянска оргия на хижа за пръв присъствах.Ние стояхме два дни,а по думите на другите туристи това продължавало вече четвърти ден.Излишно е да споменавам че в тази оргия участваше неотлъчно и персонала на х,,ЯВОРОВ.''А поведението на управителя спрямо туристите беше неописуемо.Мога отговорно да заявя че това е единствената хижа в ПИРИН в която през активният сезон рядко можеш да си купиш кафе или чай по рано от 8.30 часа.Жалко,а хижата и природата там наистина са прекрасни.

Архивен коментар.

kresna-for ever 07 Jun 2009 03:12 PM
Природата е много хубава, но хижаря е ,слабо казано,отвратителен ! Аз ходих там миналото лято и стоях няколко дни , но така и не успях да разбера чувството за хумор на тоя човек ! Понякога изчезва нанякъфе за неопределено време и го няма никакъв да се вести !

Архивен коментар.

Анонимен посетител 17 Jun 2009 04:49 PM
някой може ли да ми даде информация за пътя, ако тръгна от Разлог или Банско, дали има някакво табела която да оказва къде трябва да завия от шосето и да намеря пътеката за хижата? според картата е някъде в ройона на Бетоловото на дали има знак точно къде? Благодаря предварително.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 26 Jun 2009 05:12 PM
Привет ! Единствения начин да стигнеш от Банско до х. Яворов е ; Банско - х.Вихрен - вр.Вихрен - з.Кончето - х. Яворов . А от Разлог поне до миналата години нямаше никакви табели . Та ако решите да тръгнете от Разлог помолете шофиора да ви спреди отбивката за Разлог и тръгвате към местноста Беталовото . От главния път до м.Беталовото се ходи по асфалт в началото на гората до х. Яворов ими табали .

Архивен коментар.

Симеон 26 Jun 2009 05:49 PM
До хижа Яворов може да се стигне и през местността Предела. От превала, където е разположен паметника, се тръгва в дясно по маркирана пътека. Маркировката е добра има и насочващи табели.

Архивен коментар.

Иванов 28 Jun 2009 06:18 PM
Искаме да се качим с коли до хижа Яворов. Но не знаем какъв е пътя и дали ще може да се качим с тях. Нямаме много време а искаме да я посетим. Ако някой знае, нека пише на сайта.

Архивен коментар.

разлог 01 Jul 2009 12:57 PM
Пътят до хижа,,Яворов'' 2-3 км. асфалт от околоврастното шосе до местността ,,Бетоловото'',а после следва здрав горски път около 7-8 км.Но за предпочитане са малко по високи,а не спортни автомобили.Идете хижата заслужава да се посети

Архивен коментар.

vivi 23 Aug 2009 06:43 PM
moje li da mi kajete kakva e cenata za edna no6tuvka?predvaritelno blagodaria

Архивен коментар.

Анонимен посетител 11 Jul 2009 06:29 AM
Имам желание да премина кончето,но си нямам представа какъв е маршрута.А трябва и да си оставя колата някъде,ама да не се връщам с километри да я търся.
Иска ми се да преспя на заслона и после да сляза на х.Яворов,защото чувам,че е най-добрата в района.
Безопасно ли е без водач,при положение,че незнаеш къде отиваш?Има ли маркировки?

Архивен коментар.

//????????? 13 Jul 2009 04:04 PM
Здр. От каде искате да трагнете-от хижа,, ЯВОРОВ''или от ,,ВИХРЕХ''??? Ако е от ,,ЯВОРОВ''оставете колата на входа на ГОЛФ ИГРИЩЕТО на пътя за ,,Бетоловото'' и помолете охраната на портала да наглеждат колата ви.От там спокоино мобете за един ден да се качите на Заслона на Кончето,да преспите и на другия ден да се върнете за колата си.Не забравяите да се отбиете през хаи-хубажата хижа в Пирин-ЯВОРОВ. КЪСМЕТ

Архивен коментар.

Анонимен посетител 15 Jul 2009 05:04 AM
Благодаря за отговора!И аз незнам от къде искам да тръгна.Все ми е едно,защото си нямам представа какъв е маршрута.Мислех,че като тръгнеш от вихрен и отиваш на яворов и съответно ,ако тръгнеш от Яв.се озоваваш на Вихрен.Ако отида до заслона и се върна по същия път(което е добър вариант да се озовеш при колата си),дали няма да пропусна нещо.Както казах искам да отида,а незнам къде отивам.Интересува ме от къде е най добрият маршрут,има ли маркировки ,трябва ли да си купя някаква карта,безопасно ли е да си без група,а само двама човека?

Архивен коментар.

ibex 17 Jul 2009 05:36 PM
Може ли някой да каже как стои въпросът с палаткуването в района на хижата?
Разрешено ли е, колко струва?
Или някое подходящо място в околността?
Искам да ползваме Яворов, като начало на прехода Яворов - Синаница, но ми се ще да пропуснем нощуването в хижата.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 17 Jul 2009 05:40 PM
По-нагоре на час-два има езеро/мисля че се казваше Суходолско езеро, но трябва да видиш точно на картата как беше/, та там може да пренощувате на палатки и да се заредите с вода за следващия ден.

Архивен коментар.

Иван Тягов 17 Jul 2009 05:43 PM
Май точно така се казва :-)
Аз лично съм спал на палатка край него.
На другата сутрин ни беше доста по-лесно и бързо да стигнем Кончето отколкото ако бяхме спали в хижа Яворов.
Приятно изкарване

Архивен коментар.

Анонимен посетител 18 Aug 2009 02:48 PM
Имам намерение да посетя х. Яворов през х. Бъндерица. Мисля да си оставя колата в Разлог и от там да се придвижа с градски транспорт до Банско и пеша до х. Бъндерица. На следващия ден х. Бъндерица - х. Яворов през Кончето, преспиване в х.Яворов и на третия ден сутринта спускане до Разлог.
Някой знае ли къде е подходящо да се остави кола в Разлог - паркинг или нещо подобно? Има ли редовен транспорт от Разлог до Банско? Маркиран ли е пътят от х. Яворов до Разлог и има ли някакъв транспорт по маршрута х.Яворов - Разлог.

Архивен коментар.

пирин 20 Aug 2009 09:41 PM
обадете се на тел 0886116609 и ще получите информация.

Архивен коментар.

николов 24 Aug 2009 09:33 PM
Здравеи Разлог,Здравеите на всички от персонала на хижа ,, Яворов''. Искам да споделя със всички истински почитатели на планината прекрасните ни впечатления от хижа ,,Яворов''-една незабравима вечер- 15.08.2009 година.Впечатлявашто отношение на персонала,сапроводено със вкусна,на народни цени храна и съпроводено със Български народни песни изпълнени от група към Читалище -Разлог. Незабравима вечер-БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА. Пак ще доидем и то с много приятели.

Архивен коментар.

Фен_Турист 25 Aug 2009 11:55 AM
И аз ходих с приятели на хижа Яворов на 21-22.08.2009. Нямаме нито една забележка към хижаря и готвача. Всички бяха чудесни. Стаите чисти и нормални цени и вкусна кухня!
Пожелавам и на вас приятно изкарване на хижата!

Архивен коментар.

GOST 05 Oct 2009 09:46 PM
ЗДРАВЕИТЕ.ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ СВОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ТАЗИ ХИЖА-ТОВА ЗА САЖАЛЕНИЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ХИЖА В ПИРИН В КОЯТО ПОСТОЯННО ИМА ТОПЛА ВОДА ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ СЕЗОН.ПРЕКРАСНА БАЗА,НЕПОВТОРИМА ПРИРОДА,РАЗБРАН ПЕРСОНАЛ И МАИСТОР ГОТВАЧ.ДЕРЗАИТЕ И КАСМЕТ НА ВСИЧКИ ПОКОРИТЕЛИ НА ВЪРХОВЕТЕ

Архивен коментар.

Анонимен посетител 10 Jul 2010 11:55 PM
здравейте! някой може ли да ми каже за какви цени става на въпрос в хижа "Яворов"? някой има ли актуална информация???

Архивен коментар.

Анонимен посетител 25 Jul 2010 05:59 PM
ЦЕНИТЕ НЕ МОГА ДА ТИ КАЖА,ЗАЩОТО САМО МИНАХМЕ ПРЕЗ,,ЯВОРОВ'',НО С ТОВА ПОСРЕЩАНЕ И С ТАЗИ ЧИСТОТА

НЕПРЕМЕННО ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ОЩЕ ДРУГИЯТ МЕСЕЦ.ТОКОВА РАЗНООБРАЗИЕ НЯМА И В НЯКОИ ЗАВЕДЕНИЯ В ГРАДОВЕТЕ

Архивен коментар.

Анонимен посетител 27 Jul 2010 08:46 AM
ЦЕНИТЕ НА ЯВОРОВ СА : СТАЯ С ДВЕ ЛЕГЛА,СОБСТВЕН САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ,ТЕЛЕВИЗОР----15 ЛЕВА НА ЛЕГЛО

СТАЯ С ТРИ ЛЕГЛА БЕЗ САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ-- 13 ЛЕВА

ОБЩИ СТАИ ПО 5 И 9 ДУШИ 12 ЛЕВА БЕЗ ТУР. КАРТА ЗА ЧЛЕН НА БТС И 10 ЛЕВА ,АКО ИМАТЕ ТАКАВА КАРТА

ИМА И СТАРА ХИЖА Ж КОЯТО СПАНЕТО Е 6 Л6, БУНГАЛА

Архивен коментар.

Анонимен посетител 16 Aug 2010 11:17 PM
Преди няколко дни се върнахме от Пирин.Искам да споделя хубавите си впечатления от битовите условия на х.Яворов добрата храна и внимателното и човешко отношение на хижаря и готвача на хижата.Благодаря им от сърце и на всички препоръчвам х.Яворов! Ето и номер на такси в Разлог за да си спестите ходенето по асфалта - 0885 38 93 43

Архивен коментар.

Анонимен посетител 23 Aug 2010 10:13 AM
На 22.08.2010 слязохме от Пирин. Хижа Яворов е най-хубава може би в България. Страхотни стаи и прекрасни цени на храната, която беше превъзходна :о)!

Архивен коментар.

ЕЕ 29 Sep 2010 06:37 PM
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ПОКОРИТЕЛИ НА ВЪРХОВЕТЕ.
НА 18.09.2010 ПОСЕТИХМЕ ХИЖА ,, ЯВОРОВ'' НА ПЪТ ЗА ХИЖА ,, ВИХРЕН''
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ПО ПРЕДИШНОТО МНЕНИЕ ,ЧЕ ТОВА Е В ТРОЙКАТА НА НАЙ-ДОБРИТЕ ХИЖИ У НАС.
ТОПЛА ВОДА,ТОПЛА И ЕВТИНА ХРАНА ,ТА ДАЖЕ И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ В ОБЩИТЕ ТОАЛЕТНИ.
БЛАГОДАРИМ НА СТОПАНИТЕ И ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО

Архивен коментар.

Поля 06 Dec 2010 04:08 PM
Всички, които плюете и се оплаквате - разкарайте се от тук и от планината!

Архивен коментар.

анонимен 28 Feb 2011 05:45 PM
Аз също мисля че хижата е най хубавата в цяла България.

Архивен коментар.

Г А Л Е Н 29 Jun 2011 01:04 PM
Група от ТД "Еделвайс" град Лозница на 24 ЮНИ 2011 година нощувахме на хижата ,защото следващия ден трябваше да изкачваме за "Кончето" Хижата направо си е супер! Хижаря НИКОЛАЙ също! Маршурите - само за туристи! Всичко е на ниво! Ръководство на Разложкото дружество са много отзивчиви ! НАШИТЕ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ХИЖАРЯ И ДРУЖЕСТВОТО ИМ !

Архивен коментар.

Николов 25 Jul 2011 02:57 PM
На 20.07.2011 год. посетихме хижа ,,Яворов'' с цел преминаване на ,,Кончето'' на другия ден.Искам да изкажа моето и на цялата група възхищение от обстановката на тази хижа.ХОТЕЛ с цени на хижа,а за качеството и разнообразието на храната в ресторанта , нямаме думи.Но направения ремонт на хижата е нищо в сравнение с човещината и отзивчивостта на тези хора.Благодарим на всички. На секретаря, които беше толкова отзивчив и човечен,на хижаря и готвача. Пак ще се върнем. Посетете я и вие,ще останете очаровани

Архивен коментар.

Йордан 14 Sep 2011 12:29 PM
Спахме на хижата на 11 и 12 Септември 2011 година. Условията са наистина много добри, има двойни стаи с баня и топла вода. Много добро отношение от страна на персонала.

Архивен коментар.

Николов 15 Nov 2011 10:31 AM
Посетихме хижа ,,Яворов'' на 12.11 2011 г.Преди това бях идвал тук преди 9 години.Приятно изненадан,няма такава хижа в Пирин ,а може би и в България.Сечетание на обновена база,чистота и сърдечност от страна на персонала.Не може ли и другите хижи да са като хижа,Яворов''??? Въпроса ми екъм ръководството на БТС.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 08 Feb 2012 07:01 PM


УНИКАЛНА ХИЖА, УНИКАЛНА ПРИРОДА,УНИКАЛНИ ХОРА.
 БЛАГОДАРИМ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО И ВСИЧКО ОСТАНАЛО.
ПАК ЩЕ С Е ВЪРНЕМ

Архивен коментар.

voinov11 17 Nov 2011 03:33 PM
Хижата е приказка :)

Архивен коментар.

Константин Иванов 31 Aug 2012 01:03 PM
Перфектното място в планината,където ще усетите свободата,красотата и спокойствието! Поздрав за Радко,Ники,Юли и всички,които се грижат за гостите в хижа "Яворов" ! С удоволствие пак ще ви посетим някой ден.:) За всички,които не са били там - не се колебайте,а посетете хижата. Чудесни условия,внимание към всички туристи от целия персонал,вкусна храна и.....едно голямо БЛАГОДАРЯ от нас! :)
Веси и Коцето

Архивен коментар.

Анонимен посетител 19 Dec 2012 04:45 PM
  Хижата е една от най-добрите в страната и може би едно,че персонала е невероятен,другото е ,че хижата не е под опеката на БТС,а за нея се грижи самата Община Разлог.Посетете я и ще се връщате като нас още много пъти

Архивен коментар.

Константин Иванов 02 Jan 2013 03:44 PM
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ , КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА Х."ЯВОРОВ" ! МНОГО ПОЗИТИВНИ МОМЕНТИ , УСМИВКИ И СПОРНА РАБОТА ! ВЕСИ И КОЦЕТО :)

Архивен коментар.

Анонимен посетител 07 Jan 2013 09:09 PM

 Честита Нова Година на всички любители на планината.
 Това е посрещането на най-хубавата Нова Година в живота ми.
 На най-красивото място,сред най-прекрасните хора.
 Невероятна хижа,невероятни стопани-ЧОВЕЦИ.
 Благодарим Ви за незабравимите мигове.Благодарим.
 Успехи и късмет на тези невероятни стопани.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 04 Aug 2014 04:42 PM
БРАВО НА ХИЖАРИТЕ ОТ ЯВОРОВ - ОТЛИЧЕН ЗА ХРАНАТА И СТОПАНИСВАНЕТО - ТАНЯ И ПЛАМЕН

Архивен коментар.

fena73 04 Aug 2014 05:18 PM
Мда-най-добрата пиринска хижа!И не само пиринска,май...Не се сещам какво може още да се иска-без забележки!

Архивен коментар.

atanas bakalov 08 Sep 2014 09:02 PM
здравей те !
имали път за кола до хижата ?

Архивен коментар.

Анонимен посетител 10 Sep 2014 12:02 PM
Има, черен, с камъни. Колата трябва да е по-височка, виждал съм и Фиеста горе, ама аз не бих пробвал с такъв тип.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 08 Oct 2014 10:48 AM
Здравейте, някой знае ли от най-близкото място до което се стига с кола, до хижата колко време е?

Архивен коментар.

Анонимен посетител 04 May 2015 03:38 PM
Качвам се с Астра до горе. Колата опира леко само на едно място, но сме само 2- 3 човека без багаж. Ако сте с багаж, трябва по-висока кола.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 17 Jun 2015 04:04 PM
поздрави на хижарите от най-добрата хижа-17.06.2015-турист

Архивен коментар.

Анонимен посетител 15 Jul 2015 10:55 PM
Здравейте ! Клко е нощувката в хижата ? Благодаря предварително .

Архивен коментар.

Анонимен посетител 16 Jul 2015 03:26 PM
Цени: Стая с две легла (за 1 легло) - 15.00 лв
Отстъпка 10.50 лв
Стая с над 3 легла ( за 1 легло) - 10 лв
Отстъпка 6.00 лв

Стара хижа 10,00 лв.
Отстъпка 6,00 лв.

Ползване на баня 1 лв на човек.

за ползване на хижата от 3 до 5 дни - 12 лв
Леглохраноден - храна - 7.20 лв, нощувка 4.80

За групи по догор - 50 % отстъпка от цените за нощувките.
Групи от екскурзионно летуване - 15 лв - леглохраноден
Анонимен посетител 27 Nov 2015 03:53 PM
Добър ден! Ще почивам в района тази зима и се интересувам има ли възможност да се ходи пеша до хижата от банско, приятно ли е за разходки или пешеходците използват пътя на превозните средства. Бих бил благодарен също ако имате маршрути и предложения! Благодаря предварително
atanas bakalov 22 Jan 2016 10:21 PM
има ли път за кола до хижата и сега в момента проходим ли е ?
Най-новото
xижа Мазалат
xижа Мазалат
xижа Мазалат
xижа Мазалат
хижа "Чаирски езера"
Facebook Like Box