Вие сте тук: Начало Форум Пирин За Пирин 3265

участвах в организиран преход на бюро радецки с водач момчил. след 1-те 4 часа от прехода имах неблагоразумието да му подскажа, че липсва една двойка, на което той отговори: "не е твоя работа, гледай си работата", след което му станах безкрайно несимпатична, дотолкова, че забрави, че съм платила за този преход. през цялото време се опитваше да ме елиминира. налагаше лудо темпо с безкрайни почивки когато той реши, за да се забавлява с животните по пътя (коне и бичета, противно на всякакви елементарни мерки за безопасност), и с новата си камера. при първата нощувка единствено водачът получи възможност за душ, тайничко от останалите. на следващия ден губещата се двойка бе отпратена, отново лудо темпо, вследствие на което успях да пропадна и да си счупя камерата, слава богу, само толкова! водачът дори не ме попита как съм, бях седнала на пътеката с висящи към пропастта крака. единственото любезно отношение получих като отговор на мой въпрос, дали бих се справила с допълнителен преход сама, беше много окуражаващ и насърчителен да тръгна сама в дъжда, което ме накара да взема обратното решение. намирам водача за твърде неуравновесен, поемащ излишни рискове. да пази бог тръгналите с него! а планината е дивно красива и си заслужава да прекараш известно време там. направи го с приятели, спестяваш си една немалка сума и някои отрицателни емоции.

Вто Авг 16, 2011 1:44 pm