[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]25.08.2009 12:15[/i]][/b]
Благодаря! Аз осъществих прехода. Оставих колата в базата на Винстрой, за което съм много благодарен на Николай, Стефан и Дойчин. Те ми помогнаха да се придвижа до Банско. Маршрутът е изключителен и за мен е най-алпийският маршрут в България. Минавам го за 3-ти път след дълго прекъсване и отново бях запленен от красотата и величието на Кончето и околните върхове, както първия път. Към х. Яворов минахме по през Стъпалата - второто отклонение в западна посока и го препоръчвам като по-живописен и по-пряк.

[signature]

[/signature][/hidden]
Благодаря! Аз осъществих прехода. Оставих колата в базата на Винстрой, за което съм много благодарен на Николай, Стефан и Дойчин. Те ми помогнаха да се придвижа до Банско. Маршрутът е изключителен и за мен е най-алпийският маршрут в България. Минавам го за 3-ти път след дълго прекъсване и отново бях запленен от красотата и величието на Кончето и околните върхове, както първия път. Към х. Яворов минахме през Стъпалата - второто отклонение в западна посока и го препоръчвам като по-живописен и по-пряк. А пътя от Беталовото до Разлог наистина е кошмарен! Асфалтът ни изпи силите повече от истинския преход предния ден!

[signature]

[/signature]