Вие сте тук: Начало Форум Рила Моля някой да каже

Моля някой да каже

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 15 Mar 2008 04:15 PM

Моля някой да каже

Искам да отида с мъжа ми на Рилските езера и двамата не сме ходили,но нещо се затруднявам с хижите.Само 2 ли има Рилските езера и Седемте рилски? И коя е по добрата?Много оплаквания прочетох относно Седемте рилски а за другата пък било много кофти обстановката.И съм затруднена, ако може препоръка? Също така как се стига до там с автобус?

от Anonymous User последна промяна 14 Jun 2007 04:23 PM

422

В непосредствена близост - да. Ако можете да ходите повечко и примерно 2-3 часа от хижата до езерата не са проблем за вас, има и други варианти - хижа Пионерска, хижа Скакавица, хижа Ловна, хижа Вада. Дори от хижа Иван Вазов може, но там ходенето вече наистина е много.
А какво ви притеснява относно хижа Рилски езера? Тя все пак е най-голямата и най-модерната в тази част на планината. Мисля, че там ще намерите желаните условия... Ако коментарите към персонала ви тревожат, имайте предвид, че персоналът е нещо, което се сменя в момента горе предсезонно и на всички хижи е еднакво проблематичен.

от Anonymous User последна промяна 14 Jun 2007 04:25 PM

423

По отношение на стигането с автобус - такъв по редовни линии има само до Сапарева баня. По принцип от гарата в Дупница или от площада в Сапарева баня има маршрутки, които се качват до Паничище или до хижа Пионерска. Оттам нататък вече трябва да походите пеша, освен ако не намерите някой от местните с уаз-ки, които предлагат превоз нагоре.

от Anonymous User последна промяна 15 Mar 2008 04:15 PM

1191

Информация за всички, които са решили да посетят Рила планина, но се притесняват как да стигнат до там! От жп-гарата в Дупница тръгват бусове за планината към 9.30 сутрин и 14.00 следобяд. Ако сте повече хора, може да се свържете с човекът, който отговаря за превоза: Калин Гелев GSM 0896778512 и 0885148906 и да се уговорите по-подробно!

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box