Вие сте тук: Начало Форум Рила 7-те езера, водопад Скакавица.

7-те езера, водопад Скакавица.

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 09 Aug 2010 05:52 AM

7-те езера, водопад Скакавица.

Имам идея да покажа на детето си Рилските езера и водопада на Скакавица в рамките на един ден и нахвърлях в главата си следния "кратък" маршрут: х. Пионерска - Рилски езера - Долното ( по маркировката от Паничище ) - Рибното - Трилистника - Близнака - Бъбрека - Сълзата - обратно покрай Бъбрека но към х. Скакавица - изкачване до водопада и обратно до х. Пионерска. Ако съм сам ще се справя, но какво мислите Вие? С 14 годишно дете възможно ли е подобен маршрут в рамките на един ден? А и още нещо. Спестява ли се време с лифта от Пионерска или...

от Anonymous User последна промяна 15 Jul 2010 10:55 PM

2860

Със сигурност спестявате време, а и доста физически сили за обиколката, която сте си предначертали. Пеша х.Пионерска до х.Рилски езера е час и половина. С лифта е 20 минути. Денивилацията също не е за подценяване, все пак с лифта ще преодолеете най-сериозното изкачване в маршрута.

от Anonymous User последна промяна 08 Aug 2010 05:42 PM

2904

Много е за 14 годишно дете. Ако за пръв път посещава района, то аз лично Ви препоръчвам, да обмислите и друг вариант, защото няма да има време да се наслади да невероятните гледки. Все пак аз бих предпочела да постоя поне 15-20 минути на Рибното,да видя Дъновистката чешма,или пък да се изкатеря на Молитвения хълм, да обиколя Бъбрека, а и да погледам и "преброя" от върха всички езера. После до Скакавица е много бързо, но пък по пътеката към водопада пълно с боровинки:).А като се качите горе на водопада, то все ще си пожелаете да се налюбувате пак 20-30 мин. на падащата вода:)Бъдете по щедри с времето, което ще отделите, защото района е вълшебен.

от Anonymous User последна промяна 09 Aug 2010 05:52 AM

2906

Здравей,
Според мен не е невъзможно,стига детето да е в добра физическа форма и да тръгнете по-навреме заранта!Желая ви хубаво време и добро настроение :)

[signature]

[/signature]

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box