Вие сте тук: Начало Хижи Стара Планина xижа Предела

xижа Предела

* * GPS кординатите могат да съдържат неточности. Употребата им за ориентир е крайно нежелателна! www.bulgarian-mountains.com не носи отговорност!

Намира се на билната част на Прохода на Републиката. Представлява масивна двуетажна сграда с капацитет 30 места с етажни санитарни възли и бани. Сградата е водоснабдена, електрифицирана, с централно отопление. Разполага с ресторант с 50 места и столова. Има паркинг.
Съседни туристически обекти:
- тур.спалня на гара Кръстец - 4.30ч.
- х.Грамадлива - 1.00ч.
- х.Химик - 0.30ч.
- засл.Бутора - 3.30ч.
- х.Ски База Грамадлива - 1.10ч.
Пътеките са маркирани.
Снимки: 1)->Петров, 2)->Zahi, 3)->Чавдар Иванов
  
Спални места 27
Address
Телефон
E-mail
Надморска височина (метри) 698
GPS Северна ширина (градуси) 42.796434
GPS Източна дължина (градуси) 25.673701

Коментари (3)

Архивен коментар.

Анонимен посетител 12 Jan 2014 10:42 PM
Хижата е много ключово място, особено ако правите Ком-Емине. Условията в самата хижа не са нищо особено, но заведението пред нея е екстра. Менюто е много богато, готвят добре и може да се заредите с хранителни продукти за по-натам. Освен това хората са доста гостоприемни.

Архивен коментар.

bdim 23 Apr 2014 05:16 PM
НЕ ХОДЕТЕ НА ХИЖА ПРЕДЕЛА НА ПРОХОДА НА РЕПУБЛИКАТА, ХИЖАРЯ Е СЕЛСКИ ТАРИКАТ ЗА КОГОТО УГОВОРКАТА НЕ ВАЖИ.
НА ВЕЛИКДЕН НИ ОСТАВИ НА ПЪТЯ ПОСРЕД ПОРОЕН ДЪЖД СЛЕД КАТО СЕ ЧУХМЕ ПРЕДНИТЕ ДНИ ДА НИ ПРИЕМЕ.БИЛ НИ ПРОДАЛ МЕСТАТА ВТОРИ ПЪТ.КАТО ДОПЪЛНЕНИЕ ЩЕ ДОБАВЯ, ЧЕ ИДВАХМЕ НЕ С АВТОМОБИЛ, А ОТКЪМ ХИЖА БУКОВЕЦ, КОЕТО СИ Е ЦЯЛ ДЕН ХОДЕНЕ.
ИЗОБЩО НЕ СЕ ПРОБВАЙТЕ ДА ЗВЪНИТЕ НА ТОЗИ МУХЛЬО, А НАПРАВО ИДЕТЕ НА СКИ БАЗА ГРАМАДЛИВА ОКОЛО 50 МИН НА ГОРЕ ПО ПЪТЯ, КЪДЕТО ЩЕ НАМЕРИТЕ ИСТИНСКИ ПЛАНИНАРИ.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 24 Apr 2014 09:23 AM
Тя доколкото зная и съм минавал много пъти няма май туристи. Винаги е било празно, а я държи май този със заведението отдолу под нея. Наблизо са "Химик" и "Грамадлива", така, че нямате грижа.
Най-новото
Навигация
Facebook Like Box