Вие сте тук: Начало Хижи Стара Планина Туристически дом "Никола Габърски" - гр.Троян

Туристически дом "Никола Габърски" - гр.Троян

* * GPS кординатите могат да съдържат неточности. Употребата им за ориентир е крайно нежелателна! www.bulgarian-mountains.com не носи отговорност!

Намира се в парка Капинчо, южно от града. Представлява масивна двуетажна сграда с капацитет 65 места със собствени санитарни възли и бани. Сградата е водоснабдна, електрифицирана, с централно отопление. Пътят до туристическия дом е асфалтиран, има паркинг.
Съседни туристически обекти:
- Троянският манастир - 10км. югоизточно от града.
Изходно място: От центъра на гр.Троян - 2км. по асфалтово шосе.
Снимка: Мирослав Субашки
  
Спални места 65
Address
Телефон 0670/62417, 088/9687238, 089/6688598
E-mail
Надморска височина (метри) 420
GPS Северна ширина (градуси) 42.883492
GPS Източна дължина (градуси) 24.716546

Коментари (22)

Архивен коментар.

VladKy 24 Jun 2007 05:19 PM
Ем значи Петък,Събота и Неделя бяхме в тоя туристическия дом.Пълна простотия е!Хазайката е много бясна,и прави за всичко проблеми,с две думи с нея не може да се говори като с човек.Още докато отидохме и почна да крещи и врещи насам и натам,че зет и бил полицай дори в Събота вечерта вика в 21:00 полиция,защото сме вдигали много шум.Иначе като място е добро на 15-20мин. път е от града,но гадното е това че тая дето даржи хижата е много ПРОКЛЕТА!

Архивен коментар.

VladKy 24 Jun 2007 06:21 PM
забравих да отбележа Петък,Събота и Неделя става вапрос за 22,23 и 24 юни

Архивен коментар.

Oshte 1 otchaqn 24 Jun 2007 07:56 PM
Входната врата дори заключена се отваря назад... както около, така и вътре в хижата се разхожда пес... По никакъв начин не може да се осигури храна, освен от града, където единствения начин, който не е упоменат е стапала с по-голяма бройка от Шипка... Стайте са пълна мизерия... половината нямат брави, патрони или ключове... Клекалото в тоалетната се мести наляво надясно и шава като катерица... В повечето стаи няма топла вода, а в останалите се пуска само вечер... Взе да ме мързи вече да се задълбочавам в детайлите като липса на крушки, персонал, гасените фасове по килимите и патеките, висящите контакти с вървящо напрежение по тях и т.н.

Това което се наблегна по горе... Управителките или служителките там, каквито и да са, са с отвратително отношение и това което пиша сега е с цел да предпазя следващите които имат намерение да отидат там от съсипване на нервна система...

П.С. - МЯСТОТО Е ОТВРАТИТЕЛНО!!!

Архивен коментар.

драго 24 Jun 2007 08:07 PM
хах аз пак най сам очарован от баба Мария... Супер е Усмихната и кат си заминавахме с 2 думи искаше да си оставим стаите в безпорядък....то това нищо не беше. никои неказа обаче че всяка сутрин по жп линията в 5 часа минава един влак....много е приятно :))) възглавницата ми сякаш я беше хапал оня пес пд прозореца дет по едно време мислих че спи до мене.... в стаята човек неможе да се наяде...порсто няма каде няма столове в стаята имаше точно 3 легла и тоалетна...аа да и килим

С две думи: неструва ИЗОБЩО

Архивен коментар.

ivko^ 24 Jun 2007 08:11 PM
Доста работи са казани вече.И аз съм на същото мнение.. мога да оплювам мястото и персонала до утре.Собственичката е няква изпращяла.Отвратително отношение!Не пожелавам на никой да посещава това място и да се прецака както се прецакахме ние.
Когато си заминавахме днеска дъртата заключи входната врата да не излиза никой и започна да обикаля стаите да проверява дали всички одеяла са си по местата , брои чаршафите и т.н., щото се притесни ,че някой може да и е откраднал скъсаните завивки!През 3-те дена които прекарахме с "голям" кеф там ,се чувствахме като затворници.Постоянно се правят забележки от страна на Хазяйката за каквото се сетите... все нещо и е криво.
НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!! ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ !!!

Архивен коментар.

Отчаян 24 Jun 2007 10:37 PM
мойте другарчета са казали всичко за "приятната"хижа няма какво да кажа освен че ако не слушкате леля марчи ще пусне мурджо да патролира в коридора.
Ако някои реши да иде в тая хижа да предаде мн поздрави на баба Марийка от всички нейни разградки фенове и най-вече от момчето с чаршафа.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 01 Jul 2007 01:09 AM
Ейййй Приятелчета тая Бабушкера била много яко вьв филма като слушам по моите аверчета.Те 1-2 штели да и праснат терлика увиснал ама се оплашили от зат и че бил полицаи иначе те не подбират много.И таи де не ходете там че ша са наебете сами вьв вьздуха

Архивен коментар.

Анонимен посетител 30 Mar 2008 07:51 PM
омг ! Дано не е това мястото към което заминавам вторник!!!!! След като прочетох всичките коментари,направо оставам потресен :О Ако наистина е толкова зле колкото казвате се прибирам по най-бързия начин в къщи!
П.П. Благодаря ви на всички за коментарите.. така поне хората които възнамеряват да ходят там биват ПРЕДПАЗЕНИ :)
Дано не е толкова зле,или дано не съм в тази ДУПКА! инъче..Home sweet home... :)

Архивен коментар.

аз 08 Apr 2008 12:48 PM
Обслужването няма аналог в сферата на туризма.Включва ужасно отношение на управителката,която иска всички гости на хотела да се съобразяват с нея,малкият и син и цялата и фамилия.Мястото е страхотно за почивка,но ако не се смени персонала то ще фалира много скоро

Архивен коментар.

Анонимен посетител 11 Jun 2008 12:44 PM
ако е вярно няма да стапа там 4есно ви каам

Архивен коментар.

аз 11 Jun 2008 12:46 PM
ууу гадост сигорно е отварително

Архивен коментар.

поне един свестен 11 Jun 2008 04:14 PM
незнам дали е гадно щот не сам ходила ма ще хода в вторник и сряда и ще ви кажа на вас каде без да сте ходили си давате коментарите.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 11 Jun 2008 03:20 PM
ако наистина е така както казвате нема да стапа там

Архивен коментар.

един свестен 11 Jun 2008 04:09 PM
абе хора аз ще хода там в вторник и сряда и ми казаха че не е чак толко лошо , вие кво искате да е 5 звезден хотел ли апак ако сте чак толко капризни що сте трагнала да ходите.За каприсзните има и по 200 300 лева хотели идете пак да видим кой му стиска да даде за една екскурзия толко пари.Айде пак дана не е така как казвате в което се самнявам.А и следващия пат си порачаите екскурзия за 1000 лева ще ви хареса със сигурност ма ако се саберете нужната бройка изобщо.!? :P

Архивен коментар.

Анонимен посетител 14 Jun 2008 01:41 PM
аз ще ходя там в вторник и сряда дано не е чак толкова лошо както сте писали

Архивен коментар.

Анонимен посетител 04 Oct 2008 11:51 AM
ние бяхме там за една вечер, изкарахме си супер яко. Едва ли щяхме да издържим повече от една вечер без отопление, но това е друг въпрос. Между другото, скрихме една бутилка Джин в 108, ако не са я немерили някои други пожелавам успех на тези които ще я търсят ;)

Архивен коментар.

Зевс 10 Aug 2010 05:29 PM
Драги съграждани, моля по никакъв повод не пристъпвайте стълбите на тази меко казано "хижа на ужасите", защото не само че ще останете разочарошани, ами ще бъдете огорчени и отвратени: от неприятното обслужване на съдържателката на почивния дом, храната, която се извозва до хижата с кетъринг фирма и е студена при сервиране, от дългия преход до входа на хижата по стръмни стълби, които сравнени с Шипка са направо път към най-лошите ви спомени изобщо. Стаите са с 3 легла, вътре се разхождат оси - убийци, скорпиони лазят на талази пред стаите, хлебарки, колкото искате има в тоалетната. Една приятелка пострада от конски мухи, които и оставиха рани. Топлата вода е наистина мираж на фона на кирливата обстановка, така че не се надявайте на нея. Миризмата в стаите и хижата е убийствена, Марица Изток репи да яде с тоновете радиационен прах, с които замърсява Стара Загора на фона на това "чудо". Куче лае през цялата нощ и по-добре да имате алкохол до себе си, за да удавите мъката. Като цяло, повлияна от по-долните коментари, свързани с темата за това, че хората са едва ли не капризни и търсят удобства, мога да добавя, че елементарните нужди на българина като топла вода и мириз на свеж въздух в стаите, привидно добро отношение(щом няма друго) за гостите отдавна не са капризи, а необходимост, при положение, че си плащаме за тях цели 17 лв. Забравете, че ще има паркинг за колата ви, най-много при вида на всичко това да благословите дружелюбно и да гледате да се спасите, докато не са ви опънали нервите до краен предел. Хубав ден Ви желая!

Архивен коментар.

Анонимен посетител 30 Jan 2011 03:26 PM
Възмутени сме от прочетеното по горе,защато не отговаря на истината.Посетихме хижата 45 ученика.Стаите чисти,с цветя,
топла вода денонщно,храната отлична

Архивен коментар.

Анонимен посетител 30 Jan 2011 05:25 PM
Възмутени сме от прочетеното по горе,защато не отговаря на истината.Посетихме хижата 45 ученика.Стаите чисти,с цветя,
топла вода денонщно,храната отлична.Целият персонал е отнасяше с изключително внимание към всички.Управителката Валя
изпълни на 100% програмата.Под грижите на професионалисти поканени он нея децата се катериха по алпийската стена,
стреляха с автомати,рисуваха керамични вазички,къпаха се в минерален басейн в с.Чифлик,а пикникът в Централен Балкан
със скара сред природата е незабравим.Изпратиха ни с огромен лагерен огън,песни танци и много награди и подаръци.
Тръгнахме си щастливи,със сълзи на очи,че времето така неусетно бързо отлетя.Повече от 20 години ходим на "Зелени
училища" на различини места, на същите цени и никъде не сме посрещани както тук.Не,че сме бели иделни-това са ученици
и бели правят,и тичат,и викат,но никога не са обидени с грубо,а напротив-забележките с мили думи.Това никъде го няма.
Повярвайте на учителя!!!Посетете това райско кътче от България и няма да съжалявате! ПОВЯРВАЙТЕ!!!

Архивен коментар.

Анонимен посетител 03 Feb 2011 08:20 PM
И аз не съм съгласна с написаното от недоволните по -горе.Пред хижата има място за паркиране за повече от 10 коли. Стълбите в никакъв случай не могат да се сравняват с Шипка.Изкачват се за не повече от 10 мин., не са стръмни, а и са в сянката на дърветата. За тези,които се изморяват има пейки за почивка. Относно храната:управителката бе толкова внимателна,че всяка вечер ни питаше какво искаме да ядем на следващшя ден.Барчето се зареждаше всеки ден с каквото си искахме на нормални цени,така,че не се налагаше да ходим до града,за да се храним,а на разходка.Относно кучето: винаги имаше достатъчно храна и лаеше само ако някой го дразни, но не е пречило на никого на съня.
Изумена съм какви са тези хора, които са писали тези врели-некипели.Според мен по-скоро те нещо не са добре.
Посетете хижата и сами се уверете ,кой казва истината.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 05 Feb 2013 09:35 PM
Не прави чест на пишещата да лъже за да защитава приятелката Валя. Не трупай грехове на душата си, ще дойде ден и за възмездие.

Архивен коментар.

Анонимен посетител 04 Feb 2018 03:27 PM
Днес някой с IP-то на хижата ми беше разбил фейсбук профила. След като се обадих да ги помоля за съдействие просто за да видя дали IP-то съответства "управителя" ми каза, цитирам:
"да си еба путката майна" и ако съм имал да му кажа нещо да съм отишъл до хижата
пълни простаци, трябва да го затворят мястото на момента
Най-новото
Навигация
Facebook Like Box