Вие сте тук: Начало Форум Рила Плащат се цени за стаи,които не отговарят на нормалните условия на живот.Ток...няма.Бяхме на свещи.Конюшни- по 15 човека в стая.

Плащат се цени за стаи,които не отговарят на нормалните условия на живот.Ток...няма.Бяхме на свещи.Конюшни- по 15 човека в стая.

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Иван Гърбев последна промяна 05 Sep 2007 06:13 PM

Плащат се цени за стаи,които не отговарят на нормалните условия на живот.Ток...няма.Бяхме на свещи.Конюшни- по 15 човека в стая.

Горното е цитат от пост. Лично аз съм преспивал при всевъзможни услоя и не бих казал, че ми пречи особено. Но това да ти поискат 10 лв. за прявото да си опънеш спалния чувал - само защото над теб има покрив - струва ми се е малко неприлично.

от Anonymous User последна промяна 17 Jul 2007 02:33 PM

514

Вярно, че е скъпичко, но всичко опира до това "Ако искаш!". Желаещи има много.Алтернативата е на палатка при променливи климатични условия - това е за непретенциозните екстремисти. А и условията за поддържане на такава хижа не са лесни, особено когато става въпрос за по-висока надморска височина. Не може да искаме удобства и лукс и същевременно непокътната природа!

от Иван Гърбев последна промяна 17 Jul 2007 11:08 PM

518

Имам от две страни възражения:
- "Алтернативата на палатка" не е така безспорна - еле пък ако си в обхвата на горския.:smiley:
- Никой не иска и никой не предлага удобства и лукс. Според мен при хубаво време условията на палатка са далеч по-комфортни.
В моите очи единственото, което може да предложи една хижа е атмосфера.
Или с други думи: "Аз не искам!"

от Anonymous User последна промяна 05 Sep 2007 06:13 PM

723

Условията по хижите са напълно приемливи,особено когато си в приятна компания...аз бях за първи път на екскурзионно пътуване из Рила и все още съм като омагьосана от невероятното изживяване...но...винаги го има това ужасно НО...липсата на ток,ужасните тоалетни,ограничения избор на храна-всичко това се търпи ,НО не и ужасното отношение на хижарите...хижа "Грънчар" е на приказно място,а така може да се помрачи настроението ти ,когато се срещнеш с ледената физиономия на хижарката/по-точно дъщеря и/,която вероятно е решила да отмъсти на всички хора,за това,че трябва да работи там...моля всички които са се сблъскали с това същество нека споделят впечатленията си,защото наистина е жалко и тъжно да си зависим в планината от човек,който демонстрира по всякакъв начин своята неприязън към всеки попаднал на това място.Ако някой знае кое е точното място,където можем да подадем оплакване и да се постигне макар и относителен резултат нека го сподели...

[signature]

[/signature]

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box