Вие сте тук: Начало Форум Рила Унищожава се огромна част от планината в посока рилски езера

Унищожава се огромна част от планината в посока рилски езера

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 02 Sep 2007 03:18 AM

Унищожава се огромна част от планината в посока рилски езера

както видях с очите си миналата седмица в процес е бъдещия мега проект супер паничище - за целта нон стоп се строи пътя към рилски езера , изкореняват се дървета, строи се лифт и разбира се някои богоизбрани си строят вилички интересува ме доколко това е законно и няма ли някои които да протестира "организирано " срещу това безчинство?:huh:

от Anonymous User последна промяна 30 Aug 2007 01:06 AM

701

Не е само там - виж Тодорка наподобява свлачище! И да беше само това... Очевидно късогледството е типично в днешно време.
Сега се сещам, че имаше някакви писания на Достоевски, който е живял в Швейцария в част от живота си - беше потресен от безумието на тамошните, които безрасъдно и безразборно изсичали горите си. Е - ние сме тръгнали по техния път. Само дето те са стартирали малко по-рано. След 100 години я има живот на Земята, я няма. И тогава ще е все тая дали си "богоизбран" - ако това те успокоява.
И вземи положи известни напъни да го натиснеш тоя shift все пак!

от Anonymous User последна промяна 30 Aug 2007 11:09 AM

702

Рибата се вмирисва от към главата. Щом няма реакция, това е сигурен белег за зарибени управляващи. Когато мисълта е до носа - не чакай друго.

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 02 Sep 2007 03:18 AM

712

Абе хич май не е законно цялата тази офанзива в Рила. :huh: Днес прочетох статията в "Капитал" за лифта до Седемте езера [url=http://capital.bg/show.php?storyid=372966 urltitle=(има я и качена за безплатно четене тук)][/url]. Излиза, че всеки гледа да мине метър и да остане незабелязан от закона. :lipsrsealed: Ама цялата работа изглежда ще си остане само в снимки от протести на природозащитници по софийските улици и самодоволно потриване на ръце от страна на инвеститори. :undecided:
Да живее България!

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box