Вие сте тук: Начало Форум Рила моля кажете ако някой е ходил скоро на Скакавица

моля кажете ако някой е ходил скоро на Скакавица

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 20 Feb 2008 07:20 PM

моля кажете ако някой е ходил скоро на Скакавица

Прочетох доста неприятни коментари относно хижарите на Скакавица, коментарите са от миналата година, някой ходил ли е скоро там? Все още същата простащина ли цари или вече е възможно човек да почива и да се забавлява като нормалните хора? Благодаря ви!

от Anonymous User последна промяна 26 Jun 2007 01:33 AM

444

Скакавица скоро ще премине в по-добри ръце и нещата би трябвало да се пооправят...

от Anonymous User последна промяна 17 Jul 2007 05:00 PM

516

Спахме там на 14 юли. Не мога да кажа нищо лошо за хижарите. Мисля, че си вършат добре работата.Приятни и любезни са.

от Anonymous User последна промяна 01 Jan 2008 10:46 PM

1122

Бяхме сега на Нова година там...те нема такава МИЗЕРИЯ...за сметка на това обаче хижарите не струват и 2 стинки...прехвърлят си топката един на друг като ги помолиш за нещо (било и то за торбичка за боклук). Хижата като цяло от вън е супер в столовата пак става, влзезш ли обаче в стаите суровата действителност те удря като парен чук в лицето. Там кадето парното работи е само мизерно, за съжаление ние не уцелихме такова при нас беше мизерно за сметка на това студено, след като беше обяснено на хижара ситуацията той ни прати в 3та глуха от незнам си кой да си вземем дърва НИЕ и да си запалим...въпросния човек беше доста очуден понеже дърва нямало (и все пак хижаря от де ще знае има ли няма ли дърва в неговата хижа) след като изяснихме ситуацията нби дадпоха чувалче въглища, до тук ОК само че с кво се палят САМО въглища трудно. След всички премеждия запалихме античната печка достойна за музеен експонат....и установихме всъщност че това не е печка а хладилник на въглища...толкова топлеше. Проблема беше нищожен предвид че вратаа се затваряше колкото някоя завеса беше разбита ключалката но хижаря ни успокой че всички ключове стават на всички врати...тогава си отдъхнахме бяхме спокойни че трябва да си мъкнем по цените неща с нас а за другите се надявахме че на никой няма да му притрябват точно тогава.

Като цяло мястотот е райско ако изклучим хйжата а за да ти хареса вътре трябва да имаш манталитет малко под този на пещерен човек.:undecided::undecided::undecided:

от Anonymous User последна промяна 10 Feb 2008 10:02 PM

1148

vie kvo iskate be davi nazna4at li4en ogniar li....

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 18 Feb 2008 06:00 PM

1152

На х.Скакавица бях през юли 2006год. в чудесно слънчево нреме.Имам много добри впечатления от хижарите,вечерта се присъединиха към нашата група и изкарахме много весело.Кухнята е добра/за който желае да я ползва/.
Учудват ме отрицателните мнения-не забравяте ли ,че отивате на хижа, а не в хотел?Прекомерните претенции са неуместни.:kiss:

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 20 Feb 2008 07:20 PM

1154

Бяхме там януари. Старата хижа е на БТС, новата вече е на същите мутри, които са взели и новата на Езерата. Така че - високи цени, които не отговарят на баш БТС-тип условия (за 11,50 на легло не ни дадоха дори чаршафи). А за капак - и чалга вечерта. Ние си изкарахме добре - на огън навън с печено месо. Но не бих препоръчала новата хижа. Ако ходите, ориентирайте се към съседната сграда - по-малка, но по-уютна, стопанисва се от БТС и цените отговарят на условията.

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box