Вие сте тук: Начало Форум Стара планина Хижа Рай

Хижа Рай

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 27 Sep 2011 05:55 PM

Хижа Рай

здравейте в форума виждам много противоречиви мнения за хижарите на Рай сега ка е положението кажете мерси много

от Anonymous User последна промяна 25 Apr 2010 02:45 PM

2691

какво те итересуват хижарите ,проблеми с тях,на всяка една хижа имат само нещастниците.на х.рай ти си на друга планета

от Caka1ueB последна промяна 25 Jun 2010 09:10 PM

2810

Ако са все още бай Георги и колегата му нямат грешка.. и двамата жижари са супер печени... ама супер...

от Anonymous User последна промяна 26 Jul 2010 03:00 AM

2880

Сигурно най-лошата в района. Беше претъпкано с народ - 160 човека, чакаш на дълга опашка за една бира (ако има), банята е далече, за тоалетна НЕ говорим, там трябва противогаз. За финал през ноща те хапят бълхички...Е, ако си от хората дето отиват, за да се напият до смърт - това е твоето място!

от balvan последна промяна 27 Jul 2010 12:54 AM

2885

Първо като даваш мнение най - добре да не си анонимен.
Второ като те слушам май очакваш на около 2000 м. 5 звезден хотел.
Има БАНЯ с ТОПЛА ВОДА ама била далече, почти 25 метра, че ти как си отишъл чак до там бе с хеликоптер ли. Тоалетната миришела ми щото си пикал вътре сигурно. И бълхите някой като теб ги е донесъл да не са се качили сами.
А за това че има много хора са виновни хората не хижарите. Пък бирата си я носи сам до горе и тогава мрънкай.

от Anonymous User последна промяна 27 Jul 2010 07:09 PM

2886

Има раздел "селски туризъм".На който не му харесват условията на хижите да се насочи там.Не разбирам защо трябва да се плюе непрекъснато

от Anonymous User последна промяна 28 Jul 2010 11:37 AM

2887

[blockquote]From balvan:
Първо като даваш мнение най - добре да не си анонимен.
Второ като те слушам май очакваш на около 2000 м. 5 звезден хотел.
Има БАНЯ с ТОПЛА ВОДА ама била далече, почти 25 метра, че ти как си отишъл чак до там бе с хеликоптер ли. Тоалетната миришела ми щото си пикал вътре сигурно. И бълхите някой като теб ги е донесъл да не са се качили сами.
А за това че има много хора са виновни хората не хижарите. Пък бирата си я носи сам до горе и тогава мрънкай. [/blockquote]
Съгласен съм balvan който търси луксове да си стои долу в равнината кефти бира,кръчми,бани,джакузита.Хижите се пренаселиха от такива отишли да се напият лигльовци, на хижа се отива ДА ВИДИШ КРАСОТАТА НА ПЛАНИНАТА.

от Anonymous User последна промяна 30 Jul 2010 12:34 AM

2892

може да ходиш и да се наслаждаваш на седати да имаш условия които да отговарят на времето в което живееш.има хижари които манталитета им е такъв така че неможем да очакваме нещто добро в тези хижи.щом може в стара планина да има такива хижи като добрила , дерменка и др. значи и другите хижи трябва да подубрат условита.ако не могат значи не стават за тази работа трябва да обичаш работата си ,хижите не са за собственици които седат само да се напиват.

от Anonymous User последна промяна 03 Aug 2010 02:32 PM

2896

Привет планинари ! За първи път попадам на х. Рай и мнението ми е следното: Прекрасно място, невероятна природа. Хижата е старичка и не може да се очаква кой знае какъв комфорт. Може да се поработи много върху хигиената / това си зависи само от персонала / и то с малко средства. Предполагам че дружеството - собственик на обекта реализира добри приходи и трябва да се постарае по въпроса. Не знам дали ходят контролни органи на ДВСК и РИОКОЗ на такива места , но съм сигурен че ако проверят кухнята - веднага ще я затворят. Мизерията се вижда с невъоръжено око. Отношението на хижаря беше чудесно. Въпреки препълнената хижа и многото резервации , човекът влезе в положение и каза че ако трябва в неговата канцелария ще ни настани , но няма да ни остави навън.

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 08 Aug 2010 06:04 PM

2905

Здравейте!Не съм се качвала на х.Рай от десетина години, но имам чудесни спомени. Хижар беше Чочо. Сега ще се кача на 19.08. Надявам се да няма толкова народ като е през седмицата. Бихте ли ми дали все пак ориентировъчна цена за нощувка и телефон, за да запазя две местенца. И още един въпрос- плаща ли се за банята? Разрешено ли е палатка да се опъне до хижата, а човек само да се изкъпе и да ползва печката за закуска или е по-подходящо въобще да не ползва?Имам впредвид, че например може да се определи такса къмпинг+баня+ползване на кухня.Пишете спокойно! Ще оценя всяко споделено мнение.

[signature]

[/signature]

от G_P_S последна промяна 02 Sep 2011 10:21 PM

3284

Някой ще сподели ли какво е положението на хивата в момента?

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 03 Sep 2011 03:32 PM

3285

перфектно е там[blockquote]From G_P_S:
Някой ще сподели ли какво е положението на хивата в момента?

[/blockquote]

[signature]

[/signature]

от stoyan komnev последна промяна 03 Sep 2011 03:36 PM

3287

перфектно е за туристи .

от Anonymous User последна промяна 09 Sep 2011 10:53 PM

3348

от Иван
Хижа "Рай" е като почти всяка друга хижа в БГ - стара и занемарена. НО за това пък прекрасно място за ПЕЧАЛБА !!! КЪДЕ СА НАП И ДР. КОНТРОЛНИ ОРГАНИ ??? Хижарите са отвратителни (мъжа - пиянка, жената - сводница, само гледа кой с кого се е качил и за какво са там), каквато е и кухнята - мръсна и вредна за консумация. Гонят палаткаджийте и тези, които не им ядат от гнусната манджа. Вечер (нощем) се вдига врява до 1-2 часа от пиянките, които събира хижаря, ако не и до сутринта. А на сутринта се прескачат фасове, бутилки и боклуци, оставени пред входа на хижата, пак от същите пиянки и хижаря.
Хижата е превърната в пиянско сборище !!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ (ОСОБЕНО ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ) !!!
НЕКА ОТИДАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАП И ДР. ЗА ДА ВИДЯТ КАКВО СТАВА НА БГ ХИЖИ - ДИВА ПЕЧАЛБА, НЕОБЛАГАЕМА С ДАНЪЦИ, А СРЕЩУ ПЛАТЕНОТО ОТ НАС - МИЗЕРИЯ И ГНУС !!! ЗА ОБСЛУЖВАНЕТО ДА НЕ ГОВОРИМ.

от Anonymous User последна промяна 10 Sep 2011 03:45 PM

3350

Бяхме там миналата седмица.Кофти отношение,много е мръсно и имаше поне 200 човека.Пълно безхаберие.Опашката за банята беше 20 метра.Тоалетните адски мръсни.За храна-отново опашка и лошо отношение.Чаршафите които ни дадоха не бяха прани,стаите също бяха мръсни и прашни.Нямаше контрол и хората масово ходиха вътре с обувките.Как да спиш в такава мизерия при все че си си платил и имаш резервация?!Повече няма да ни стъпи крака в тая конкретна хижа.

от Georgi Yochev последна промяна 20 Sep 2011 07:49 PM

3366

когато последно ходих бе сравнително добре но сега на 22, 23, 24 септември смятаме да идем дали ще е добре ще видим !!!:huh::huh::huh::huh:

[signature]

[/signature]

от G_P_S последна промяна 20 Sep 2011 10:51 PM

3367

Не забравяй да споделиш,когато се върнеш.

[signature]

[/signature]

от Georgi Yochev последна промяна 27 Sep 2011 05:55 PM

3375

Хижата е супер както винаги само си пригответе по един лев за баня и другото лошо е че няма ток и ако е пълна хижата няма места в столовата иначе е СУПЕР за [b]планинари[/b]!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box