Вие сте тук: Начало Форум Стара планина Туристически обувки

Туристически обувки

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 10 Sep 2011 08:17 PM

Туристически обувки

Здравейте. Случайно някой да знае къде в Бургас мога да намеря зимни туристически обувки. Скоро, ноември месец, ще правим поход, а се оказа голям проблем намирането на дамска номерация на качествени туристически обувки.

от Anonymous User последна промяна 25 Oct 2007 11:23 PM

865

На мен също ми се наложи да си търся обувки и честно казано в Бургас единствения м-н е "Ритони", но обувките не ми се сториха читави и то на такава висока цена. Та си взех от Софето. Ако имаш възможност отиди до там, Пловдив или Търново. В краен случай във Варна.

от Anonymous User последна промяна 30 Oct 2007 12:50 AM

870

[blockquote]From Anonymous User:
Здравейте. Случайно някой да знае къде в Бургас мога да намеря зимни туристически обувки. Скоро, ноември месец, ще правим поход, а се оказа голям проблем намирането на дамска номерация на качествени туристически обувки.[/blockquote]

Здравей! Можеш да погледнеш склада/магазина на ЕXTREME намиращ се на "Антим I" 40. Оттам си взех качествена раница а видях че има и обувки-дано има твоя номер!

от Anonymous User последна промяна 31 Oct 2007 10:13 AM

874

[blockquote]From Anonymous User:
На мен също ми се наложи да си търся обувки и честно казано в Бургас единствения м-н е "Ритони", но обувките не ми се сториха читави и то на такава висока цена. Та си взех от Софето. Ако имаш възможност отиди до там, Пловдив или Търново. В краен случай във Варна.[/blockquote]

от Иван Петров последна промяна 31 Oct 2007 01:27 PM

875

Във Бургас всичко свързано с планинарско оборудване е трудно.Ако някой има информация,за търговски обекти във Бургас или около него,за читаво оборудване,нека сподели.Благодаря!:smiley:

от Anonymous User последна промяна 31 Oct 2007 02:40 PM

877

Здравейте!Кръстовището на ул.Републиканска с ул.Софроний(между ул.Богориди и Булаир)има магазин за обувки.Продават и туристически,аз си купувам оттам.3-4 години носих един Olang,миналата година си взех JACK WOLFSKIN.Не са лоши ,доволен съм.Но това са летни овувки.Зимни овувки съм виждал в един спортен магазин на Александровска,намира се в началото на улицата,до гарата.Успех!

от Anonymous User последна промяна 01 Nov 2007 01:01 AM

879

[blockquote]From stoslas:
Във Бургас всичко свързано с планинарско оборудване е трудно.Ако някой има информация,за търговски обекти във Бургас или около него,за читаво оборудване,нека сподели.Благодаря!:smiley:[/blockquote]

Tо както е тръгнало, май ще е хубаво да се отвори тема "Бургас" и всеки, който е от града или региона да пише там. Какво ще кажете?:wink:

от Anonymous User последна промяна 13 Sep 2010 11:47 PM

2974

С тригодишно закъснение, но все пак ако някой чете, препоръчвам посещение на специализираните магазини за работни обувки и чипици, а също така секциите на МЕТРО за работни обувки и чипици, но да се избират моделите БЕЗ вградено метално бомбе- то пречи в туризма. Работните обувки са от телешка кожа, с яки и достатъчно твърди подметки, здрави, издържат дори на киселини и агресивна среда, евтини са- ок.60лв. Големите световни производители освен на дължина произвеждат обувките в още три размера за ширината на стъпалото. Нас това щастие няма да ни огрее. Ето защо гледайте обувката да ви става и на ширина. Хора разни, разни крака :wink:

[signature]

[/signature]

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box