Вие сте тук: Начало Форум Стара планина Нека популяризираме красивите кътчета на България

Нека популяризираме красивите кътчета на България

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 27 Jan 2011 11:02 PM

Нека популяризираме красивите кътчета на България

Здравейте, приятели! Това не е реклама на сайт, за който след малко ще спомена! Жалко е съвременния човек с лека ръка да потъпква и унищожава красивата природа, която имаме. Жалко е подрастващото поколение да знае единствено съвременните чалга хитове, а да няма представа, че в България има стотици неповторимо красиви забележителности, които ежегодно привличат дори чуждестранни туристи! Децата ни все по-рядко стъпват дори в планините, което е жалко и тревожно. Точно заради това решихме да направим собствен сайт с произволен подбор на забележителности, който да е на лесно достъпен език и да може да бъде ползван от всякакви групи хора. Ще се радвам да получаваме критики или препоръки, с които да успеем да го усъвършенстваме. Благодаря ви! http://www.discoverbul.com/ А ето и нашата фейсбук група http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Discoverbulcom/178777178826698

от Anonymous User последна промяна 27 Jan 2011 08:10 PM

3075

К2 landscape
Не знам дали си струва труда, ама като сте го започнали това начинание, дерзайте! Не че ще трогнете любителите на чалга изпълненията. Който го влече по високото и красивото и без сайт ще намери начин да отиде и види. Но, ако ще се прави реклама на хубави места за отдих и релакс, с цел посещение на всякаква паплач, с цел напиване, купон и чалга до зори, няма никакъв смисъл, даже и по-зле. Защо да отваряме очите на такива хора. Има достатъчно сайтове на тази тема. Пак ще кажа - този, който желае да види тези красиви и дай Боже още неопорочени кътчета, винаги ще намери начин да се снабди с информация и да го направи. Въпросът е, че поне няма да достигне до знанието на разни пияни малоумници и въобще хора с користни цели и подбуди. Успех! :smiley:

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 27 Jan 2011 11:02 PM

3076

Здрасти,
начинанието ви е хубаво. Пожелавам ви успех най-искрено. Но...
...
Написах около 10 точки препоръки за сайта ви, но сметнах че няма смисъл и ги изтрих. Ако искате да направите нещо добро, по-добре първо се консултирайте с хора, които наистина разбират от изработка на сайтове и тогава го правете, защото сегашното ви изпълнение е под всякаква критика. Не ме разбирайте погрешно - едно е да имаш желание и идеи, но съвсем друго е да ги реализираш добре.

Най-новото
xижа Момина поляна
Навигация
Facebook Like Box