Вие сте тук: Начало Форум Стара планина До вр.Богдан с колело?

До вр.Богдан с колело?

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от king последна промяна 16 Jul 2008 11:39 PM

До вр.Богдан с колело?

[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]21.06.2008 09:58[/i]][/b] Един приятел ми пусна мухата да се качим с колелета от Копривщиа до вр.Богдан в Средна гора. Проблема е, че никога не съм ходил по този маршрут и нямам представа дали въобще има годен за велосипеди път, а и приятелчето е ходил за последно там преди около 20г. Някой ако е ходил и познава маршрута нека да сподели какви са възможностите да се достигне до върха с "връткане".[/hidden] Един приятел ми пусна мухата да се качим с колелета от Копривщица до вр.Богдан в Средна гора. Проблема е, че никога не съм ходил по този маршрут и нямам представа дали въобще има годен за велосипеди път, а и приятелчето е ходил за последно там преди около 20г. Някой ако е ходил и познава маршрута нека да сподели какви са възможностите да се достигне до върха с "връткане".

от Anonymous User последна промяна 27 Jun 2008 02:22 PM

1360

МИСЛЯ ЧЕ, НЯМА ПРОБЛЕМ ДА СТИГНЕТЕ ДА ВЪРХА ИЛИ ПОЧТИ ДО НЕГО / ДО САМАТА КОТА Е ДОСТА ОБРАСЛО /.БИХТЕ МОГЛИ ДА СЛЕДВАТЕ СЛЕДНИЯ МАРШРУТ - ВЪЗМОЖЕН С КОЛЕЛО.
ОТ ЦЕНТЪРА НА КОПРИВЩИЦА СЕ ТРЪГВА В ПОСОКА ЮГ. КЪМ КРАЯ НА ГРАДА ПО ЕДИН ЧЕРЕН ПЪТ КЪМ СТОПАНСКИТЕ ДВОРОВЕ ЩЕ ТЪРСИТЕ МАРКА - ПО ПАМЕТ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ БЕШЕ ЖЪЛТА.ПЪТЯ СТИГА ДО РЕКА И СЕ ВЪРВИ КРАЙ РЕКАТА - МНОГО ЖИВОПИСНО И КРАСИВО .МИНАВА СЕ ПОКРАЙ НЯКОЛКО СТОПАНСКИ ПОСТРОЙКИ - ЧАСТНИ / ВНИМАВАЙТЕ ИМА ЗЛИ КУЧЕТА / .ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЩЕ СРЕЩАТЕ МАРКА. ПО ПАМЕТ СИ СПОМНЯМ ЧЕ КОЛАРСКИЯ ПЪТ ЗАВИВА НА ЛЯВО , А ВИЕ ТРЯБВА ДА ПРЕСЕЧЕТЕ РЕКАТА НАДЯСНО И ДА ХВАНЕТЕ КЪМ ВЪРХА . СЛЕДВА СТРЪМНО ИЗКАЧВАНЕ / ЗА КОЛЕЛАТА ...НЕ ЗНАМ/. ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НА ГОЛО И СРАВНИТЕЛНО РАВНО И ПЪТ НАПРАВЕН ОТ БУЛДОЗЕР.ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕ ТРАФОПОСТ И РАЗВАЛИНИТЕ НА ХИЖА БОГДАН . КАТО СТИГНЕТЕ ХИЖАТА , В ЛЯВО НАД ВАС Е ВЪРХА ...
УСПЕХ И ПИШЕТЕ ...КАК Е МИНАЛО[blockquote]From king:
[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]21.06.2008 09:58[/i]][/b]
Един приятел ми пусна мухата да се качим с колелета от Копривщиа до вр.Богдан в Средна гора. Проблема е, че никога не съм ходил по този маршрут и нямам представа дали въобще има годен за велосипеди път, а и приятелчето е ходил за последно там преди около 20г.
Някой ако е ходил и познава маршрута нека да сподели какви са възможностите да се достигне до върха с "връткане".[/hidden]
Един приятел ми пусна мухата да се качим с колелета от Копривщица до вр.Богдан в Средна гора. Проблема е, че никога не съм ходил по този маршрут и нямам представа дали въобще има годен за велосипеди път, а и приятелчето е ходил за последно там преди около 20г.
Някой ако е ходил и познава маршрута нека да сподели какви са възможностите да се достигне до върха с "връткане".[/blockquote]

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 28 Jun 2008 05:02 PM

1362

Преди три години го направихме това със спускане:cheesy:къмКлисура.Правилно са те опътили от горните редове но да знаеш че има и доста бутане щото пътя е поизровен от дъждовете някъде е буренясъл но като цяло не е страшно.Сега незнам как е но иди и виж не е трудно и после пишиУСПЕХ--има и малини:tongue:

от king последна промяна 08 Jul 2008 09:56 PM

1379

За съжаление мероприятието се отлага за неопределено време. Просто си нарязах и двете ръце и сега съм със шевове.:cry:
Живот и здраве като го направиме обещавам да пиша.

от Anonymous User последна промяна 16 Jul 2008 03:50 PM

1402

здравей king ,надявах се да си се върнал вече - от мене е отговора за тебе ..където ти описвам маршрута , но си мисля че марката не беше жълта а червена , маркирана е от местното туристическо дружество .когато се оправиш и оздравееш ...ми пиши и ще се постарая по - подробно да ти опиша маршрута , а сега си спомням че има и друг по - достижим с колела , но съм го минавала есента ...този който ти описах съм го минавала тази пролет и е по - ясен спомена за него .ще ти пратя и сканирана карта от която ще ти стане и по - ясно . :smiley:
пращам ти пощата си ..от там ми се струва че ще ти помогна ...ако наистина продължаваш да се интересуваш
kamaite64@gmail.com

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 16 Jul 2008 11:39 PM

1406

:laugh::laugh:: пато E MN YBAV AKO SAKA6 IDIн::laugh::laugh::laugh::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Най-новото
xижа Момина поляна
Навигация
Facebook Like Box