Вие сте тук: Начало Форум Екипировка Раници на Ташев 1914

Здравейте отново. Аз съм този , който написа и по-горното мнение. Искам да се обобщя и надявам се да бъда разбран много точно и правилно. Аз използвам продуктите на ТАШЕВ и първото нещо ,което искам да кажа че съм изключително доволен от тях. Много добро качество , дизайн , здравина и т.н. Много см доволен и се радвам че една такава Българска фирма е успяла да се наложи на нашия пазар точно с тези качества. Препоръчвам на всеки ,който ще си купува раница да си вземе на фирмата ТАШЕВ. По-горното ми изказване и виждане не беше насочено негативно относно качеството на раниците ТАШЕВ, а към това че Кордурата е много, много , много по-здрава от Полиестера. Или пък че тя е кой знае колко непроницаема от вода. Тук говоря по принцип, и ще ви кажа че аз използвам 60+10 Алпинист от Полиестер на фирмата ТАШЕВ. Не мога да ви кажа колко много съм доволен от нея. Ползвам я няколко години. Взех я за 98 лв . Един мой познат си купи немска раница много скъпа от Кордура през лятото на 2007 г. Неговата раница мога да ви кажа че не е експлоатирана на половината на моята ТАшевка от полиестер и скоро видях че на неговата има закъсани места. Извинявайте ,но аз не мога да си представя че ще дам 230 лв за раница и то уж от качествени материали и тя на втората година ще се закъса. Това обаче не е единствения случай , от който да съм достигнал до този извод. И други хора са ми разправяли много неща и мога да кажа че моето мнение относно този въпрос е , че това е по-скоро фирмена политика. Така както е и с много, много други неща на този свят. Не че дадено нещо е кой знае какво повече от друго, но така се представя и хората започват да си мислят че найстина е така. А дали в действителност е така ??????????? Незнам, моят отговор е : нека всеки да изследва и да се убеди и увери от личен опит , а не от това какво е прочел в вестника или в интернет , или от това какво е чул по радиото или по телевизията. Защото найстина на този свят , много неща се пишат, приказват.... дали обаче те са верни???????????? Чували ли сте поговорката че " Каквото пише по книгите , се не ражда по нивите " Ами аз мога да кажа точно за този случай че тази поговорка тук е АБСОЛЮТНО ТОЧНА . Надявам се че съм разбран много добре. И накрая да завърша: Изберете продуктите на ТАШЕВ

[signature]

[/signature]

Най-новото
xижа Синаница
xижа Грънчар
xижа Грънчар
xижа Синаница
хижа Каваклийка/стара/
Навигация
Facebook Like Box