[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]06.05.2009 12:03[/i]][/b]
[blockquote][b]Оригинално съобщение - [[i]06.05.2009 12:02[/i]][/b]
За сефтето още не съм решил... Имам една идейка за тридневен преход(7-те рилски езера - Рилски манастир, през х.Иван Вазов), но още не съм избрал дати.
Иначе нямам основание да не кажа от къде съм я купил. Отидох до Дупница за да видя една Ташевка и Vango Sherpa(mnogo q bqh haresal), но случайно попаднах на спортен магазин (не знам дали е умесно да споменавам името му - ако искаш се свържи по скайпа - mariablagoeva1) и там имаше три модела - аз си купих 65 литровия. Имаше една 45 литра, но за третата нямам спомен(може и да не еимало трета - не съм много сигурен). [/blockquote]
За сефтето още не съм решил... Имам една идейка за тридневен преход(7-те рилски езера - Рилски манастир, през х.Иван Вазов), но още не съм избрал дати.
Иначе нямам основание да не кажа от къде съм я купил. Отидох до Дупница за да видя една Ташевка и Vango Sherpa(много я нях харесал), но случайно попаднах на спортен магазин (не знам дали е умесно да споменавам името му - ако искаш се свържи по скайпа - mariablagoeva1 или на teacherbod) и там имаше три модела - аз си купих 65 литровия. Имаше една 45 литра, но за третата нямам спомен(може и да не еимало трета - не съм много сигурен). [/hidden]
[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]06.05.2009 12:02[/i]][/b]
Иначе нямам основание да не кажа от къде съм я купил. Отидох до Дупница за да видя една Ташевка и Vango Sherpa(mnogo q bqh haresal), но случайно попаднах на спортен магазин (не знам дали е умесно да споменавам името му - ако искаш се свържи по скайпа - mariablagoeva1) и там имаше три модела - аз си купих 65 литровия. Имаше една 45 литра, но за третата нямам спомен(може и да не еимало трета - не съм много сигурен). [/hidden]
Иначе нямам основание да не кажа от къде съм я купил. Отидох до Дупница за да видя една Ташевка и Vango Sherpa(много я бях харесал), но случайно попаднах на спортен магазин (не знам дали е умесно да споменавам името му - ако искаш се свържи по скайпа - mariablagoeva1 или на teacherbod) и там имаше три модела - аз си купих 65 литровия. Имаше една 45 литра, но за третата нямам спомен(може и да не еимало трета - не съм много сигурен).

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box