аз ползвам обувки на Vihren BL Благоевград 55-65лв дори и на женски пазар ги пускат понякога защото се търсят и за работни(но няма метално бомбе, аз не бих искала бомбе), с термокаучук подметка и затворен език естетствена кожа, какжо му трябва на човек, става и за лято на високо. Един малък проблем има ходилото...поради материала мек и еластичен предлагащ комфорта, ако обувката се ползва лято в много топлина материала има слабост една решетъчна структура каучук да се износва и цепи от което спропада стъпалото на най-натоварените точки(особено при криво стъпало заради чупени кости като при мен)...преодолява се с ползване на повече ватени стелки..така се изравняват милиметрите пропадане. От миналата година новата партида на Вихрен Бл е друга комбинация не спропада но на мен ми се струва твърда подметката.
Яке нямам марково, но пък ходя само в хубаво време, въобще не мога да сънувам с моя доход яке на 35 лв, засега съм с Nautex za 29 лв., а в по-студено една смешна пухинка на 16 години...помните ги - електриков цвят и кройка като мечка с цип на качулката.
гети 20лв

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box