Вие сте тук: Начало Форум Търся спътници Туристи от 50 до 60

Туристи от 50 до 60

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Spartan последна промяна 21 Apr 2008 01:18 AM

Туристи от 50 до 60

На 58 години съм.Все още се държа горе-долу и ми се ще да продължа да ходя на непознати и красиви места,но желаещите да ходим стават все по-малко.Внуци,бизнеси,болежки,пари...!!!Да наследим,да придобием,да спестим,да завещаем...не съм против това,но само това ли ни остава!?А и нещо се губи напоследък у моите връсници вкуса към неизвесното,към приключението,към тайственото,към невидяното.Младите ме избягват,мислят че съм вече извън форма. Дърт изкуфелник,а?Я си стой до радиатора/печката/ и си смучи ракията.Абе може и нататък да върви,но все още на доста млади бирени коремчета мога да се опра по баира.НЕ СЪМ ПЪРВА МЛАДОСТ,НО НЕ СЪМ И ПОСЛЕДНА!!!:cheesy:Стига да има с кого.Разбира се без педераски и наркомански забежки и без туристически екстремизъм!А с алкохола до нивото на кефа,не на прасето.Та обадете се овехтели самотни туристи,белким нещо измислим.Веселин.v111h@abv.bg

от Anonymous User последна промяна 23 Jan 2007 03:17 PM

219

Здрасти!Страхотно писмо!Кой ти казва,че си стар?!?Не вярвай!На мен още отсега ми го говорят това вкъщи/на 41 съм,уф,как го казах!Но това да си е между нас!:wink:/.Защо не ми се вижда иконката?Виждам,че имаш младежки дух и желание за приключения.Давай все така!Къде ходиш?Мен ме пускат само на Витоша.Откъде си?

от Anonymous User последна промяна 23 Jan 2007 03:21 PM

220

Извинявай,пак съм аз.Защо ме отчита като "анонимен",след като се регистрирах като "spirit"?Нещо не ми е ясно....Ирена се казвам.Сега ще разгледам какво става...

от Spartan последна промяна 23 Jan 2007 09:12 PM

221

Здрасти Ирена!Аз не съм съвсем без приятели по планините,имам един-двама но нещо много ги е налегнало домашното упражнение,службата и имотните въпроси.Така че рядко се виждаме - 1 път месечно я има я не.Не че аз съм волна и неангажирана птица,и аз си имам семейство и работа но ми се ще по-често да съм на свежо.Така че много често го правя сам-Витоша,Плана,Лозенската планина,Люлин.Ако се намерят хора знам добри еднодневни маршрути.ПОТЪРСИ МЕ НА ГОРЕПОСОЧЕНИЯ МЕЙЛ ДА НЕ ИЗДАВАМЕ ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ...!

от Anonymous User последна промяна 23 Jul 2007 05:46 PM

539

вижте сега. аз вчера се върнах от пирин. и си ходих сам което е доста неразумно, но.. е адреналин. та, според мен стари и млади по чукарите. това е глупава диференциация. има само един критерий за това - дух, воля и желание. Възраст не.

от Anonymous User последна промяна 19 Apr 2008 11:02 PM

1244

:cheesy:Все още се държа горе-долу и ми се ще да продължа да ходя на непознати и красиви места,но желаещите да ходим стават все по-малко.Внуци,бизнеси,болежки,пари...!!!
Благодаря Ви - като че ли аз съм го написала!
На 53г.съм от София.
Ако ние не помислим да се разтоварим от напрегнатото ежедневие то кой ще го свърши вместо нас?
Skype: mahi1955;mhimaya@abv.bg


[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 20 Apr 2008 05:45 PM

1249

Здравейте!Така ме развеселихте с тоя форум!На 50 ненавърщени съм от малко градче в Бургаска област.От прочетеното в коментара ви ми става ясно, че и вие като мен сте хора, на които много им липсва планината и знаете какво да търсите сред природата.Радвам се, че все още има истински планинари, защото не са малко тези за които ходенето на хижа се свежда единствено до мощен запой.Няма хижа в Пирин на която да не съм била.Проходили сме с моята група всички маркирани пътеки а и много от немаркираните.Чудесно е и вие сами го знаете.По Рила също доста сме скитали.Родопите и Стара планина мога да кажа че по -рядко предпочитаме,макар че и там има какво да се усети, а на Витоша сме били само веднъж.Групата е с различен възрастов състав, както и местоживеене.При нас понятието млади и стари не е на дневен ред.Важно е да обичаш природата и да не мрънкаш като вървиш, а що се отнася до местоживеенето, като каже хижаря "Откъде сте?",започва едно изброяване на градове,та чак свят му се завива.И после пита "Как се събирате?".Естествено, че във влака и по гарите в деня на заминаването.В последните 4 години се отдадох на битовизми разни и като че ли малко позабравих туризма,но той ми е в сърцето и не мисля че изцяло съм го отписала. И се надявам в най скоро време отново да се впиша в групата или пък, що не и с нови хора.Та те истинските туристи от разстояние се намират и сближават.Бъдете здрави и дерзайте със същия бодър дух!В планината няма млади и стари а истински ценители и такива, които изобщо не могат да я усетят със сърцето си, камо ли да я опазят!di_markoni@abv.bg

от Anonymous User последна промяна 21 Apr 2008 01:18 AM

1250

Здравйте интерисувам се от Златоград и всичко свързано с него и около него за да си организираме една ексурзия до там. Можете ли да ми дадете някаква информация за този град и селата около него интерисува ме всичко свързано с града. Събра ли сме се една група, но искаме да си правине и нещо като беседа по пътя за да се ентусиазираме още повече от преживяванео което ни очаква. Моля ако имате какво да ми кажете пишете ми на адрес ka_mil_ka@abv.bg:kiss::kiss:

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box