Вие сте тук: Начало Форум Търся спътници на 8ми на хижа...

на 8ми на хижа...

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 30 Nov 2008 11:51 PM

на 8ми на хижа...

добре звучи, нали? да ама не. като чуя за студентския празник се сещам само за маса пияни и заляни студенти, развихрени студентки... силна музика, шик облекла, фалш, лудница, претъпкана дскотека и ... няка си аз не се връзвам там... Вече немога да се чуствам така добре сред хора, които нямат като моите интереси... а мислят само как да си изпият парите. а на мен какво ми се иска. искам планина, невероятна гледка под краката ми, облаци малко над косите ми, искам движение, малко по-спокоина обстановка, скатана хижа насред истинския Балкан и да чувам как фучи вятъра, нищо че е зима... аз и там могада да си изкарам весело, сред малка компания и без 400 ватови тонколони... ако някои друг също иска нещо такова около 8-ми декември, нека пише. на мен ми се ходи на хижа Ехо. хайде да помислим и да избягаме от тия градове за малко... някои навит? пишете на georgi_vlaev@abv.bg

от Anonymous User последна промяна 19 Jan 2007 11:31 AM

209

: )
МТД "Родина" за 4-та поредна година организира 8-ми декември на планина - на хижа. Верно ... присъстват и много ватовите тонколони, но купона е много по-добър, от колкото в който и да е ресторант! Ползваме достъпни за превоз хижи, тъй като с нас идват колеги, който не са стъпвали в планината, но винаги се правят малки прехосчета до съседни върхове, хижи, пещери ... и ... хубавото е че на студентите им се харесва мястото, купона ... и най-вече малка част от тях се запалват по ходенете в планината.
Студентски празник на хижа "Ехо" ... това би било прекрасно изживяване. Това е една от прекрасните хижи на България, с великолепно разположение...

ако имате желание, то присъединете се към някое наше мероприятие за тази година


Много слънце и усмихнати хора, желаем на всички!

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 15 Oct 2007 01:27 PM

845

коя ли ще е следващата хижа дето ще я "съборим" на 8-ми :wink:

пп - не мислите право, от хора до хора има разлика, силната музика няма как да не присъства, но в 24.00 всичко като спре , излезеш от хижата и се заслушаш в шума на планината ... ай това е студентски празник :cool:

от Anonymous User последна промяна 30 Nov 2008 11:51 PM

1712

koyto e namislil za hija EHO mnogo dobri hijari ima v momenta tam i presre6tat mnogo dobre gostitre.koyto re6i za tam nyama da zbirka 6te e lut kupon.NEKADA E NA HIJA EHO MNOGO E DOBRE.PONEJE NESAM STUDENT AMA AKO IMA GRUPA MOJE I A SDA SE SIEDINYA TAM S TYAH.4AKA VI ZA EHO.

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box