Моля да ме извините за мълчанието! Мислих че не съм успял да публикувам обявата във този форум, сега виждам че е и от анонимен потребител.
Ще пратя още разяснения и очаквам коментари и конкретни въпроси.
Работната хипотеза
е за 10-11 декември.
Ето какво публикувах някъде:
Резюме:
Изглежда че „предложението” е доста дълго и неясно за интернет затова правя следното кратко изложение:
1.Направих този профил във Фейсбук с тази цел.За да се обсъжда пътуването от предимно от по-тесен кръг заинтересовани.
2.Бих желал да прекарам един уйкенд с напълно непознати хора поемайки всички рискове от това.Вярвам че идеята може да се хареса на още 7 души и да бъде осъществена.
3.Предложението ми е за хижа в Стара планина.(Може да се промени от участниците както и времетраенето, за мен е почти без значение.)
4.Мога да съм полезен с транспорт от изходната до крайната точка и обратно, както и с част от необходимите течности (дизел, вино и прилежащото му аксесоари)
5.Ще оценя високо, ако спътниците ми осигурят вода и чай, както и ако си поемат разходите по нощувка в хижа- предполагам 10-15 лева.
6.Аз нямам други ограничения освен спътниците да са непознати до момента на предварителните обсъждания и пълнолетни (все пак ще сме в планина).
7.Не е необходимо да са планинари.
[signature]
[/signature]