освен г-н Иван Гърбев, когото не познавам лично, всички останали говорите несвързани и неточни неща за яворов и дамяница и кончета и то от разлог за капак на всичко. и преди 20 год и сега разстоянието от разклона след разлог до х. вихрен е минаваемо, но си остава едно от най трудните ходения по пирин, просто защото това е величествен неописуем и несравним маршрут. дали за 8 ,9 или 14 часа това е индивидуално за всеки. нормалните хора обаче с багаж и раница спят в края на деня на х. вихрен и не ходят никъде повече, щото просто са нормални. на заслон кончето по принцип се спи при екстремни ситуации, ако нямаш палатка все пак. но пък кой ли опъва палатка на бански суходол отгоре не знам. аз се казвам васил и не искам никой да обидя или да засегна и не знам дали успях да обясня с моите писания че тази планина а и всички други са величествени и вечни а не са лекоатлетически писти за поставяне на рекорди. просто защото всеки който тръгне от ралозг и стигне на паркинга пред х. вихрен за колкото и време да е ще се чувства горд със себе си че е минал и видял и стигнал жив и здрав, без значение дали е жена или дете на 9 год. и бих помолил г-н Гърбев дали може да се организира или да помогне с екипировка за качване на Злия зъб над Заслон Орловец. Не ми се ходи сам там а нямам и екипировка за злия зъб.

[signature]

[/signature]

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box