Вие сте тук: Начало Форум Говорилня Да спасим Рила!!!

Да спасим Рила!!!

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 23 Aug 2008 11:00 PM

Да спасим Рила!!!

За тези, които все още не са се включили в подписката: [url=http://forthenature.org/petitions/on-line_letter_for_rila urltitle=http://forthenature.org/petitions/on-line_letter_for_rila][/url] И това е интересно: [url=http://daspasimirakli.org/ urltitle=http://daspasimirakli.org/][/url] Разпространявайте!!!Трябва да ги спрем!!!

от Anonymous User последна промяна 29 Jul 2008 04:57 PM

1421

На 63 години съм, но силно обичам прородата. Боли ме много, че тя системно и алчно се унищожава! Познавам и все още ходя по българските планини. Прозовавам младите хора да се включат активно в акцията за спасяването на Рила и на българските планини, да останат девствени!

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 31 Jul 2008 12:38 AM

1424

Скоро се върнах от Рила. Все по-нагоре се изкачват мощните четириколесни превозни средства.Ще остане ли място в планината,където човек може да се наслаждава на красотата и без да диша праха на джипове и мотори:cry:

[signature]

[/signature]

от MartinX33 последна промяна 19 Aug 2008 11:04 PM

1496

ЕЕЕЕЕЕЕ!И ПЛАНИНАТА ЛИ ЩЕ МИРИШЕ НА ГРАДСКИ КЕНЕФ?!

от Anonymous User последна промяна 23 Aug 2008 11:00 PM

1517

Винаги съм обичал българските планини. В Рила съм прекарал едни от най-хубавите си мигове. Лашото е, че в момента там протичат процеси, подобни на тези които приключват по българското черноморие, а именно свръх застрояване и изграждане на ненужни на никого ски-съоръжения. При Седемте рилски езера съществува и друг проблем. При старата хижа на брега на рибното езеро в края на всяко лято е лудница от палатки на Бялото братство. При новата хижа пък лагеруват някакви си йогисти. Погледнете само на какво приличат Рибното и Долното езеро. Голяма част от водната повърхност е покрита с растящи от тинята водорасли, които преди ги нямаше, а водата в тези езера не става за пиене. защо ли е така? Местността от хижите ловна и Пионерска до хожа Рилски езера пък е разорана в буквален смисъл от високопроходимите автомобили, които превозват мързеливите "туристи" и багажа на Дъновистите. На Бялото братство и на йогистите е позволено да бивакуват при езерата, а на всеки друг български гражданин - не. Опитайте и непременно ще си имате проблеми с парковата охрана. Излиза, че щом си платищ може да замърсяваш планината колкото си искаш, а ако не платиш не можеш и да минеш от там. Питам се защо трябва да унищожиме родната си природа заради кирливите евро и долари на чужденците?

[signature]

[/signature]

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box