Вие сте тук: Начало Форум Говорилня хижа Скакавица

хижа Скакавица

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от djidji последна промяна 11 Mar 2010 06:47 PM

хижа Скакавица

скъпи приятели, моля Ви да спасим хижа Скакавица от затваряне.Тя е прекрасна хижа сгушена в Рила планина.Собствениците не желаят да я поддържат и затова са решени да я затворят.Помогнете да я запазим.:cry:

от Anonymous User последна промяна 05 Mar 2010 08:13 PM

2611

За коя Скакавица става въпрос? За Нова или Малка Скакавица? Лятото и двете работеха с пълна пара.И как да помогнем от Бургас? Ако БТС си ги вземе както някои други хижи може би ще бъде най добре.Но не искам да е затварят.

от Anonymous User последна промяна 05 Mar 2010 08:15 PM

2612

[blockquote]From Anonymous User:
За коя Скакавица става въпрос? За Нова или Малка Скакавица? Лятото и двете работеха с пълна пара.И как да помогнем от Бургас? Ако БТС си ги вземе както някои други хижи може би ще бъде най добре.Но не искам да я затварят.[/blockquote]

от Anonymous User последна промяна 06 Mar 2010 02:51 AM

2613

То собственици и на двете са БТС чрез дружеството в Дупница, но голямата е дадена под наем... до колкото знам никой няма намерение да я затваря... Просто им е писнало на наемателите да плащат хиляди левове за заплати, зареждане и т.н. на хижари, които крадат като невидели и си развиват частен бизнес там... Аз съм свидетелка как хижаря миналата година сам си качваше стока за да я продава и не чукаше касови бележки, а после сигурно е отчел пред шефовете си, че хижата е била празна и няма оборот...

от Anonymous User последна промяна 11 Mar 2010 06:47 PM

2617

Е че то на Малка Скакавица да не би да е различно :) Не знам и едните и другите откъде ги намериха тея айдуци там, ама със сигурност се крадне яко, а собствениците не знаят :)

Най-новото
xижа Кашана
xижа Мусала
xижа Русалка
Навигация
Facebook Like Box