Вие сте тук: Начало Форум Говорилня Филми за планина

Филми за планина

Някой може ли да ми каже/препоръча някой наистина хубав и въздействащ филм за планина какъвто например е: Докосване до пустотата/Touching the void. Благодаря!
от Йордан Йорданов последна промяна Apr 21, 2007 12:13 AM

Ако ми пратиш някакъв адрес или потърсиш от някъде гледаи руският филм " Вертикал " ако не можеш да го намериш да някакъв адрес във форума аз ще ти пиша

от Йордан Йорданов последна промяна Apr 21, 2007 01:01 AM

И евентуално ще ти го пратя по някакъв начин защото филмът е сниман през 1968 година и в него даже участва Владимир Висоцки

от Anonymous User последна промяна Apr 21, 2007 05:10 PM

Търсих го и го имаше само в замундата ама няма сийдари. Скайпа ми е: cerberpeter ако искаш направо по него да говорим

от Anonymous User последна промяна Jul 30, 2007 03:57 PM

Не само чуждестранните филми за планините са добри. БГ филма от 1981г. "Лавина" е доста добър и съм го гледал преди10 год и исках да гледам, но не знам от къде да си го сваля. А не моа да тегля торенти макар,че имам бит торент. Само далнлоадвам и ако знае от куде да го намера нека пише....[code]jackal_89[/code]

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна Jul 31, 2007 05:39 PM

На 3,4,5 август 2007 г. в град Варна ще се проведе Кино-панорама за екстремни и планинарски филми. Ще бъдат представени филми от 25 страни и 5 континента. Прожекциите ще бъдат в сградата на Община-Варна, зала “Пленарна” и трите дни от 17:00ч до 22:00ч. Входът е свободен.

от Anonymous User последна промяна Aug 27, 2007 05:33 PM

Touching the Void е разтърсващ!
А "Лавина" съм гледала повече от 5 пъти...

Препоръчвам K2: http://www.imdb.com/title/tt0102178/

от Anonymous User последна промяна Aug 27, 2007 05:39 PM

Има и The Alps от тази година. Не знам дали е излязъл още:
http://www.imdb.com/title/tt0972356/

Виж и препоръчаните най-долу.

от Anonymous User последна промяна Oct 15, 2007 12:20 AM

Искам да попитам, дали някой има идея къде мога да намеря филмчето за изкачването на Чо Ойо от българската експедиция тази година?

от Anonymous User последна промяна Oct 18, 2007 12:13 AM

Има ли от къде да си изтегла филма Лавина - българския. по възможност да не е torrent. мерси предварително.

Навигация
Най-новото
xижа Белмекен
xижа Мургаш
Facebook Like Box
9-ти фестивал на зелениката

Програма на събитието