Вие сте тук: Начало Форум Говорилня нещо за отношението по рилските хижи

нещо за отношението по рилските хижи

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 28 Nov 2007 04:45 AM

нещо за отношението по рилските хижи

Ето какво прочетох тук. Повече от изумление беше начертано в съзнанието ми. Питам до кога ще търпим това? [url=http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=turizym&Number=1947954126&page=0&view=collapsed&sb=5&vc=1 urltitle=http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=turizym&Number=1947954126&page=0&view=collapsed&sb=5&vc=1][/url]

от Anonymous User последна промяна 24 Oct 2007 04:24 PM

862

Първо, този "еколог" не е бил заплашван от хижарите, нито от някой от персонала, а от човек, който е бил при тях в момента. Второ, причината за питането дали е от протестиращите и защо ползва услугите на тези, срещу които протестира, му е било направено след като е викал и снимал джипа (с изрядно разрешително от управлението на НП Рила за движение по утвърден маршрут на територията на парка), с който се зарежда хижата и който именно е качвал продуктите, които после "екологът" е искал да консумира.
Твърдения, че един хижар или който и да е предлагащ настаняване, няма нужда от туристи, са повече от абсурдни. Особено от този тип "еколози", които зарязват купища боклуци след тях в планината, които същите тия хижари, срещу които викате, след това свалят с уазката или джипа.

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box