Вие сте тук: Начало Форум Говорилня Беззаконие в планината!

Беззаконие в планината!

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от king последна промяна 23 Aug 2008 10:48 PM

Беззаконие в планината!

[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]27.07.2008 11:30[/i]][/b] [blockquote][b]Оригинално съобщение - [[i]27.07.2008 11:26[/i]][/b] Приятели какво е мнението ви по изложените факти ето тук: http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=MjcwMjsxNw==&sql=MjcwNTszMQ== признавам си, че не съм ходил на Тевното езеро и не познавам хижаря. Въпраки това някак си, версията му не ми звучи никак правдоподобно. Нека ходили там да споделят що за човек е и дали е способен на такива неща и да излага планината по такъв начин.:huh:[/blockquote] Приятели какво е мнението ви по изложените факти ето тук: :huh:[url=http://http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=MjcwMjsxNw==&sql=MjcwNTszMQ== urltitle=http://http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=MjcwMjsxNw==&sql=MjcwNTszMQ==][/url] признавам си, че не съм ходил на Тевното езеро и не познавам хижаря. Въпрeки това някак си, версията му не ми звучи никак правдоподобно. Нека ходили там да споделят що за човек е и дали е способен на такива неща и да излага планината по такъв начин.[/hidden] Приятели какво е мнението ви по изложените факти ето тук: :huh:www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=MjcwMjsxNw==&sql=MjcwNTszMQ== признавам си, че не съм ходил на Тевното езеро и не познавам хижаря. Въпрeки това някак си, версията му не ми звучи никак правдоподобно. Нека ходили там да споделят що за човек е и дали е способен на такива неща и да излага планината по такъв начин.

от king последна промяна 03 Aug 2008 01:36 PM

1434

Мдаааааа.
като гледам липсата на отговори явно това не е предпочитан маршрут, дали пък не е заради обслужването:undecided:?

от Anonymous User последна промяна 04 Aug 2008 10:44 PM

1436

От разстояние е трудно да се каже на чия страна е истината,макар,че няма логично обяснение планинарите да лъжат за такъв инцидент.За мен като палаткуващ планинар е интересно,защо е забранено(ако наистина е така)разпъването на палатки в района на заслона и как човек да получи предварително къде има подобни забрани.Предполагам,че на подобни места забраната се доказва със съответната заповед,която е и добре обоснована!
Спорът между двете страни едва ли е проблем да бъде разрешен достатъчно справедливо от компетентни органи,които ще раследват случая!

[signature]

[/signature]

от MartinX33 последна промяна 19 Aug 2008 10:19 PM

1495

Бях преди 1 месец на Тевното езеро и хижаря си беше добре.Бъди спокоен:wink:

от Anonymous User последна промяна 23 Aug 2008 10:48 PM

1516

Случилото се преди един месец при заслон Тевно езеро не е за първи път. Дори да се предпочожи, че потърпевшите преувеличават или лъжат, подобни инциденти са ставали и преди. За някои от тях дори писаха в официоза на БТС - вестник "ЕХО". Хижарят Иван се води нещатен сътрудник на парковата охрана, и според очевидци дори носи пистолет. Това му позволява да се отнася доста своенравно спрямо туристите, които "отказват неговото гостоприемство" - ще рече не желаят да нощуват в заслона или в опънатите около него палатки, лична собственост на Иван. Редно е ръководството на Национален парк Пирин да се заинтересува от поведението на своя нещатен сътрудник.

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box