Вие сте тук: Начало Форум Говорилня хижари бива карани от работодателя си да променят от своите принципи

хижари бива карани от работодателя си да променят от своите принципи

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 10 Mar 2010 02:32 PM

хижари бива карани от работодателя си да променят от своите принципи

Здравей те,ние сме хижари които работим в една хижа която няма добро мнение от туристи те.Но ние реших ме да спрем да бъде така,скоро ще научи те за самата хижа и нас сами те.Сигурно сами ще се отврати те от нещата които ще научи те.Жижарите трябва да са в полза на туристи те а не на корпоративни те интереси на собствениците или арендаторите.но това нестава ние всички трябва да се убеденим в тази клауза за да променим това.Очаквам да намеря самишленици които мислят като мен.Освободете се от това напишете вашето мнение.Сигурно много като нас хижари биха каза ли какво се случва зад паравана докато имат гости туристи.ние хижарите не сме виновни за неуредиците които се срещат по хижите.Арендаторите и собствениците са виновни--не съдете нас

от Anonymous User последна промяна 27 Feb 2010 07:10 PM

2602

ne e samo pri vas

от Anonymous User последна промяна 27 Feb 2010 07:22 PM

2603

Неграмотници! :laugh: Принципи имали...

от freefolky последна промяна 01 Mar 2010 07:31 PM

2604

Крайно време е да се случи нещо по този въпрос!Поздрави!

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 02 Mar 2010 08:34 PM

2607

Здравейте, моето мнение е , че има туристически хижи, дадени под аренда на "луди ентусиасти"при подписване на договорите , а после им създават куп проблеми за да се провалят.Аз лично съм свидетел на такова нещо и възнамерявам да публикувам тук документи, само да започне съдебния процес, по който вече е подадена искова молба.И освен драстично нарушаване клаузите на договора и арогантно държание, непрекъснато за хижата се пише от конкретен човек анонимно само лоши неща.Ще поместя и снимки за вида, в който е получена хижата и в който е сега.Аз няма да оставя името си тук в момента, защото... /и така на арендаторите не им е лесно/ и ще имат поводи да берат още ядове заради мен.

от Anonymous User последна промяна 08 Mar 2010 01:47 PM

2614

davai snimki

от Anonymous User последна промяна 10 Mar 2010 02:32 PM

2616

Разбира се, че хижарите трябва да са в полза на туристите и най-вече те самите да бъдат търисти, да обичат планината и да уважават посетителите и. А за тези дето са отгоре да не говорим, пълна бърканица... От интерес са само парите, разбира се хахаха корупцията е навсякаде. А хижарите нямат избор, то в днешно време кой има? Мене лично най-много ме боли за това, че България е толкова красива страна с прекрасен БАЛКАН и вместо да се грижим да продалжава да е така ние рушим, замърсяваме и опорочаваме природата. При това то в днешно време се намират много малко хижи, които да са си хижи. Те почти всички след обновяване ги правят като хотели, ми че аз ако искам дас отида на хотел мога да си отида и в Пловдив(аз съм от тук) губи се тръпката ... ....... Абе всичко е под всякаква критика, но аз обичам и ще продължавам да обичам нашата природа.
Спомням си в стара планина миналото лято обирах боклуците на някави тъпи гражданчета дето си нямат понятие как трябва да се държат в планината и те с цялото си просто същество имат и наглоста да ми викат ..."ама защо ги събираш" еми има ли смисъл да говорим повече. Ми като си го изядеш или изпиеш или изпушиш, ми прибери си го ... ОФФФФФФФФФ тъпанари то в днешно време кой не е мн са малко.. А на вас хижари дано успеете да се противопоставите пожелавам ви от все сърце успеххх с вас съм.

[signature]

[/signature]

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box