Вие сте тук: Начало Форум Говорилня Тевно езеро

Тевно езеро

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от MartinX33 последна промяна 02 Dec 2008 12:38 AM

Тевно езеро

Какво мислите за Тевното езеро?Аз бях там и походът беше прекрасен!Минахме из Поповото езеро и през Самодивските езера.Беше изморително но си заслужаваше.Така,че ако не сте били там бързо си стягайте багажа.

от dan последна промяна 19 Aug 2008 07:17 PM

1492

Vseki obichasht planinata trqbva da go poseti. Raiska krasota.
Nezabravimo prejivqvane. Vkluchitelno noshtuvaneto (eventualno spaneto) v zaslona :)

от Anonymous User последна промяна 23 Aug 2008 10:43 PM

1515

Чудесно място. Преди една година бях там и съм очарован. Това е ключово масто за много многодневни преходи из най-красивите кътчета на Ирин Пирин. С един приятел изминахме за един ден маршрутът Вихренско стъпало-х. Вихрен-з.Тевно езеро-Попово езеро-х.Безбог. Заслонът и околната местност са чудесни. За сега има само един проблем - домакинът на заслона Иван си позволява меко казано доста "волности" спрямо туристите.

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 23 Sep 2008 05:11 PM

1606

:cheesy::kiss:

[signature]

[/signature]

от promo последна промяна 21 Nov 2008 12:38 AM

1709

Ееех, Тевно езеро. Неможе да се опише с думи красотата на това местенце, закътано в прекрания Пирин. Там ми беше първия по сериозен поход в планините и като се запалих за 3 седмици направих, Тевно езеро, следващия уикенд Седемте рилски езера и на по следващата екскурзионно в Рила от Семково до Езерата, през Рибни езера,Мальовица, Иван Вазов и Езерата и Скакавица. А преди това не бях ходил ама хич, даже нямах и никаква екипировка. Просто веки трябва да посети това място!:cheesy::shocked: Веднъж видял това място, сърцето ти остава там!

от Anonymous User последна промяна 02 Dec 2008 12:38 AM

1717

Здравейте! :kiss:

Това лято ходих на тевно езеро, беше прекрасно. Заслона е малък, но е много уютен. Хижарите са много любезни и учтиви. Единствено тук от целия ни 7 дневен поход имаше за вечеря три ястия, супа, вечеря и десерт. Въпреки теснотията и навалицата от хора почети веднага получаваш чаша топъл чай. С такъв ентосиазъм работят там шапка им свалям :kiss:.
Вечерта спахме на палаки и имаше буря на сутринта има останала суграшица, но беше страхотно приживяване. Такава красота е наоколо, просто не ми се тръгваше от там.


[signature]

[/signature]

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box