Вие сте тук: Начало Форум Говорилня Млади хора в планината....

Млади хора в планината....

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от pannterata последна промяна 25 Jun 2009 04:39 PM

Млади хора в планината....

Здравейте! Аз съм голяма почитателка на планините и особено на Пирин. Качвала съм се на почти всички по-известни върхове и това наистина ми доставя адско удоволствие. Но за съжаление от 3 години насам няма с кого да ходя, защото моите приятели предпочитат морето. И затова се питам има ли изобщо все още млади хора в България, които да обичат да ходят по планините? И ако има, хайде да се съберем и да си направим екскурзионно или нещо такова. Пишете ми на anna_gateva@abv.bg. Ще се радвам, ако организираме нещо.:):rolleyes::rolleyes:

от Anonymous User последна промяна 12 Feb 2009 09:58 PM

1863

Здравей,ами да ти кажа и аз преди 3 години бях активен планинар но сега е малко по различно (хората с които ходех се промениха).Всеки предпочита морето и колата.По принцип съм привърженик на идеята ти и може да организираме нещо :)
Поздрави.

от Anonymous User последна промяна 07 Mar 2009 02:13 AM

1920

Сега видях тая тема и мн се зарадвах,че може да се намери компания за преход някъде. При мен положението е същото - от около 4 години нямам връзка с хората, с които обикаляхме планините. Ако имате предложение или решите нещо, пишете - edona@abv.bg :)

от Caka1ueB последна промяна 07 Mar 2009 01:48 PM

1922

здравейте и аз търся планинари с които да обикаляме, и да ви кажа честно до сега съм намерил едно мното точно момче което има добър опит.. и то доста добър. освен това аз имам неправителствена младежка организация със седалище велико търново, и от тук можете да си изтеглите някой от предстоящите ни мероприятия и ако ви хареса даден маршрут да се включите http://bulgariaeurope.com/PLAN-EXKURZII-2009.doc ако искате пишете и на скапа ми Caka1ueB поздрави

от николай панайотов последна промяна 08 Mar 2009 12:56 PM

1925

Здравейте и аз търся планинари с които да обикаляме. Ако имате предложение или решите нещо, пишете - nickpan@abv.bg .Аз съм от Русе.Може би не е късно все още да се организираме за предстоящите почивни дни.

от Denis последна промяна 09 Mar 2009 03:26 PM

1926

Здравейте, това лято с едни приятел пак 6те хващаме планината за известно време, прехода е дълъг и изизква много време /отпска :)/ тръгвае от боровец-мусала-грън4ар-риби - макерония -предел-яворов-синаница-тевно-и на там несме ре6или или клъм попови ливад /2 дни / или към демяница, понеже се съмнявам 4е 6те може нямой да се навие за целия 2 седми4ен преход , ако някои се присаедини само за рила или само за пирин 6те е супер. skype- denislav.petrov

от Anonymous User последна промяна 10 Mar 2009 11:25 PM

1929

Здравейте, прехода Рила - Пирин ми е на сърце отдавна, но все нещо не се получава.Ходили ли сте го вече или просто си го начертахте за предстоящото лято?Ако мога бих дошла с вас :smiley:

от Anonymous User последна промяна 11 Mar 2009 07:33 PM

1930

:huh:Замислил съм през лятото(юли-август)ескурзионо летуване в Пирин за около седмица.Маршрута като идея е:Добринище-х.Безбог-з.Тевното езеро-х.Демяница-х.Вихрен-х.Яворов-Разлог.Наистина е доста рано но ако някои желае да се присъедини нека пише тук,или на скайп:jopetogt5.Aз лично тръгвам при всякакво положение това ми е стара мечта,при желание от други ще уточним и точното време.:smiley:

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box