Вие сте тук: Начало Форум Говорилня за "Кемъл бег"

за "Кемъл бег"

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от bordaf последна промяна 22 Jul 2009 11:24 PM

за "Кемъл бег"

Колеги, в раницата ми има отвор за вода. Но въпроса ми е: къде се слага кемъл бег-а? Има само един вътрешен джоб от страната на гърба. Странно, но толкова ли е здрав кемъл бег-а, че като се натиска от тежината на раницата няма да се спука и всичко да ми стане вода? И , моля, дайте предложения за кемъл бег...от къде...кой модел... по какво да избера....

от king последна промяна 22 Jul 2009 11:24 PM

2158

Ползвам Кемъл бег и съм много доволен. Побира ми 2,5литра и е чудесно по време на преход да си смуча в движение. Торбичките са доста здрави и вършат работа, не е проблем натиска от раницата. В интерес на истината оригиналната торбичка ми се разлепи около отвора за наливане на водата, но причината затова е, че се опитах да се направя на мързелив тарикат, като исках да си напълня торбичката директно без да вадя торбичката от раницата. После опитвах два пъти да я лепя, но все пропускаше, за това си купих нова от магазин "Ред рок" в ж.к."Х.Димитър" - София. Не е посочена в сайта, но я намерих в магазина.
Сега да ти дам малко съвети:
- Закупуване от всеки приличен магазин за алпийски принадлежности. Има ги в различни обеми 1,5; 2,5 и мисля, че най - големите са по 3л.
- За модел не мога да ти кажа моя на коя фирма е, но е син и е доста масов. Оказа се здрав и върши работа, както ти казах по горе.
- Когато допълваш торбичката по време на преход е неудобно да разбутваш багажа и да я вадиш и слагаш обратно. За това винаги си нося едно шише от Кока кола (здрави, трудно се пробиват, побират резервна вода при дълъг безводен преход; използвам го и за възглавница), та с него е много удобно да си доливаш вода в торбичката.
Сигурно съм станал досаден с толкова обяснения, ако има нещо допълнително - питай!

[signature]

[/signature]

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box