Вие сте тук: Начало Форум Говорилня търся предложения относно маршрут

търся предложения относно маршрут

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Katerina Rangelova последна промяна 04 Apr 2008 03:42 PM

търся предложения относно маршрут

Здравейте всички, Предстоят няколко почивни дни, които обещах да посветя на семейството си .Ето защо ми се налага да избера маршрут , в който всеки член на „групата” да прекара приятно.Проблема е в това , че мястото, на което се предполага, че ще останем трябва да отговаря на няколко особености. 1. да може да се стига до него с кола; 2. да може да се нощува за не повече от 6- 12 лв. на човек ; 3. да има в близост река или язовир, за да може най – възрастния член на „групата „ се лови риба ; 4. да се намира в планина, за да може всички останали членове да си правят ежедневни няколко часови планински трейкинги , но след това да се приберат за нощувка в изходната хижа или частна вила; И тук се налага вашето съдействие. Понеже аз мислих, рових и се чудих , но Уви без резултат. Единственото което ми хрумна е района на язовир Доспат , но пък там вече сме били няколко пъти и определено ще липсва елемента на изненадата. Моля , дайте акъл и предложения. Ще оценя всичко . Извинете ме ако темата не е за тук . Но смятам, че именно в този клуб се намират хора със свежи идеи, познаващи нашата родна страна. Благодаря за съдействието! Поздрави и весело трънбоване по баира!

от Anonymous User последна промяна 03 Apr 2008 04:59 PM

1208

[blockquote]From zemenrai:
Здравейте всички,
Предстоят няколко почивни дни, които обещах да посветя на семейството си .Ето защо ми се налага да избера маршрут , в който всеки член на „групата” да прекара приятно.Проблема е в това , че мястото, на което се предполага, че ще останем трябва да отговаря на няколко особености.
1. да може да се стига до него с кола;
2. да може да се нощува за не повече от 6- 12 лв. на човек ;
3. да има в близост река или язовир, за да може най – възрастния член на „групата „ се лови риба ;
4. да се намира в планина, за да може всички останали членове да си правят ежедневни няколко часови планински трейкинги , но след това да се приберат за нощувка в изходната хижа или частна вила;
И тук се налага вашето съдействие. Понеже аз мислих, рових и се чудих , но Уви без резултат. Единственото което ми хрумна е района на язовир Доспат , но пък там вече сме били няколко пъти и определено ще липсва елемента на изненадата.
Моля , дайте акъл и предложения. Ще оценя всичко .
Извинете ме ако темата не е за тук . Но смятам, че именно в този клуб се намират хора със свежи идеи, познаващи нашата родна страна.
Благодаря за съдействието!
Поздрави и весело трънбоване по баира![/blockquote]

от Anonymous User последна промяна 03 Apr 2008 05:00 PM

1209

http://www.sveta-gora.com/semkovo.htm

от Anonymous User последна промяна 04 Apr 2008 03:42 PM

1212

може на хайдушки поляни или хижа момчил юнак в родопите

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box