Привет,
Моля Ви колеги, когато някой изказва мнението си, да се представя.
Правилно не трябва да обиждате личностно господина.
За политиката водена в магазина, независимо кой е управител подкрепям с две ръце. Аз лично съм бил потърпевш от некадърно отношение на продавачите на магазина на ул. Герлово.
Сега ще ви разкажа каква бе ситуацията?
След като преди 2г. /юли 2009/ си закупих сандали Triop, продавачката ясно ми обясни, че сандалите са със залепена естествена кожа за стелка, както се вижда и от снимки дори.
След буквално 3 седмично носене, от които 5-6 дни в планина, останалото градско, краката ми започнаха да се вмирисват след носене на тези сандали. /Бога ми, до сега краката ми не са се вмирисвали от никакви ОБУВКИ дори! :angry:/
Тук вече идва момента, хора които знаят ще потвърдят, че от естествена кожа няма как да ти се вмирише крака.
При оплакване от моя страна и опит за рекламация, че сандалите им не са с естествена кожа, както бе обявено в сайта им, те най-вежливо се опитаха да ме убедят, че кожата им е естествена и с най-голямата си наглост и невежест, които съм виждал през живота си, ме попитаха:
"А вие господине как носите сандалите? С чорап ли? Аз ги нося с чорапи и не ми миришат краката."
Та като си купувате сандали на Триоп с кожена стелка от там, носете ги с чорапи, щото разбирате ли, консултантите знаят как се носят!! Лятно време със сандали и чорапи!!
Даже ми е апатично да ги коментирам, отдавна зачеркнах този магазин и запомних продавачите, че случайно разбираш ли се натресли другаде да продават...
Да са живи и здрави!