Цитат:
[i]"Мане, мане мане! В тая хижа пове4е пари да ми дават няма да стапя!!! Ето ги и при4ините за това изказване:
1.Цялата група с която бях на екскурзионно пипна жирус. Вси4ки си изповръщахме 4ервата,хвана ни разтроиството и дигнахме температура! Сигурно ще си кавете е откъде си сигурна 4е е то4но от тая хижа?Еми поради простата при4ина 4е след като се замакнахме с 300 зора към хижа "Рилски езера" (бяхме ве4е болни и едва едва се замъкнахме на хижата беше истински ад!) и там ни казаха 4е и други групи прди нас които идвали от Скакавица били болни със същите симптоми. И на следващия ден като трагвахме беше дошла и др жена и тя се оплакваще по-същия на4ин.
2.Само като слязах на обяд първия ден и като жидях колко мн мухи кръжаха около яденето и ми се догади.
3.Вярно 4е в хижите не е като по хотелите ама да не дадат по един 4аршаф които да се слага под одеалата се пак, жъобше не е нормално.Направо е гнусно!
Направо съм отвратена от там!!!Егати мизерната хижа!!!!!"[/i]
Без да искам това да прозвучи назидателно, нито да поучавам: загледайте се в правописа. :sad: Ужасно е. До къде може да доведе писането на maimunica! Нека не забравяме да пишем на български все пак.